«H2O» uzņem apgriezienus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pēdējā laikā sevi arvien uzstājīgāk piesaka grupa «H2O», kas nupat sākusi sadarbību ar mūzikas izdevniecību un menedžmenta kompāniju «MicRec PM». Grupas aktuālais singls «Uzmini nu!» jau septīto nedēļu atrodas «Radio SWH» TOP 40, turklāt stabili noturoties topa pirmajā piecniekā (divas nedēļas aizvadītas 2. vietā).

Dziesmu «Uzmini nu!» sacerējuši grupas dalībnieki Staņislavs Judins (basģitāra) un Jānis Strapcāns (vokāls). To producējuši Gints Stankēvičs un Mārtiņš Freimanis. Savukārt nesen prezentētajā filmā «Jaunatnes likums — ikvienam jaunietim!» par muzikālo pamattēmu izvēlēta «H2O» dziesma «Jaunatnes dēļ».

Grupa pastāv jau trīs gadus, ik gadu piedalās festivālā «Bildes», viesu statusā uzstājusies «Talantu fabrikā» un citos televīzijas raidījumos, bijusi iesildītājgrupa «Credo» koncertturnejā.

«H2O» līdz šim pazīstamākās dziesmas «Kā klusums kliedz» un «Mīnus minūte» tāpat guvušas panākumus «Radio SWH» topā. Savukārt ar Mārtiņa Freimaņa sacerēto dziesmu «You Say That Kissin' Is Good» grupa šā gada «Eirovīzijas» dziesmu konkursa nacionālās atlases konkursā ieguva 5. vietu.

Grupas dibinātājs un solists Jānis Strapcāns vērtīgu muzikālo pieredzi smēlies ASV, kur trīs mēnešus izglītojies mūzikas seminārā, piedaloties profesionālu mūziķu, arī «Grammy» laureātu, vadītās ģitārspēles un vokālajās nodarbībās. Nesen Jānis bija arī viens no tiem, kas iekļuva starp 12 finālistiem, kandidējot uz «MTV Latvija» vīdžeja statusu.

Grupā «H2O» muzicē Jānis Strapcāns (balss), Staņislavs Judins (basģitāra), Mārtiņš Miļevskis (bungas).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu