Šovakar Kukuvasa jubilejas koncerts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau ziņots, ka šovakar plkst. 19.30 Dzintaru koncertzālē notiks grandiozs pasākums — Adriana Kukuvasa 55 gadu jubileja.

Šajā tik nozīmīgajā dzīves un darba jubilejā Adrians sveiks savus klausītājus un gremdēsies atmiņās «...kad bijām jaunāki, zāle bija zaļāka...».

Nozīmīgajā dienā kopā ar Adrianu būs grupa «Menuets» — dvēseliskās Imanta Kalniņa dziesmas un Adriana un Ineses vokāls. Duets «Adrians & Ineta» prezentēs savu jauno albumu «Starp rīta zvaigznēm». Šis būs pirmais akustiskais projekts kompaktdiska formātā— tajā tiek atspoguļotas vīrieša un sievietes iņ un jaņ attiecības caur Andra Priedīša dzeju. Projektā piedalās arī ģitārists Toms Poišs un Nils Īle ar perkusijām.

Grupa «Astro'n'out» sveiks savu skolotāju un kopīgi izpildīs jauniešu vidū labi pazīstamo dziesmu «Mana Rīga». Uz skatuves redzēsim arī lielisko «A–5» — Adriana izveidoto grupu, kas ir it kā atgriešanās pie «Menueta». Koncertā tiks iedzīvināti gan jaunākie roka hiti «Puķu plūcējs», «Mēness acs», gan no Adriana albuma «Atgriežoties» visiem zināmās, līdzi dziedamās dziesmas, piemēram, «San klusums», «Mīļotā», «Piezvani man» u. c. Jauniešu grupa «All Day Long» par godu šim koncertam apņēmusies būt ne tikai Dzintaros, bet arī apgūt jaunāko no Adriana Kukuvasa daiļrades — dziesmu «Mersedess», kas iestudēta kopā ar Adrianu un lielajām lellēm — muzikālajiem ruksīšiem.

Projekts «Mazais princis» šajā pasākumā kopā pulcēs Olgu Rajecku, Niku Matvejevu, Normundu Rutuli, Guntaru Ruņģi un citus Latvijā pazīstamus mūziķus. Starp citu, šī muzikālā pasaka arī drīz piedzīvos atkārtotu izdevumu.

Ko skatīties un klausīties tiešām būs daudz!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu