«ASK/Ogre» hokejisti cieš autoavārijā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtdien, 7.septembrī, uz autoceļa Rīga–Daugavpils, Ikšķiles lauku teritorijā, vairāku automašīnu sadursmē cietuši trīs hokeja kluba «ASK/Ogre» spēlētāji – Aleksandrs Terjohins, Rinalds Dzirvinskis un Sergejs Durdins, kurš brauca uz savu pirmo treniņu.

R.Dzirvinskis pēc avārijas tika nogādāts Gaiļezera slimnīcā Rīgā, savukārt A.Terjohins un S.Durdins nonāca Ogres rajona slimnīcā. «Ogres Vēstīm» izdevās sazināties vienīgi ar R.Dzirvinski, kurš pastāstīja, ka puiši rīta pusē devušies uz treniņu Vidzemes hallē, Ogrē. «Neko vairāk neatceros, jo zaudēju samaņu,» telefonsarunā atzina hokejists, kuram ārsti konstatējuši smadzeņu satricinājumu, asinsizplūdumu galvā un pēdas traumu. «Sāpes nejūtu, vienīgi reiboni,» pastāstīja puisis. Viņš nespēja pateikt, kurš no hokejistiem vadījis auto, nezināja, kas noticis ar komandas biedriem un kur viņi aizvesti pēc avārijas.

Sazinoties ar «ASK/Ogre» direktoru Juri Feodorovu, kļuva zināms, ka A.Terjohins un S.Durdins ievietoti Ogres slimnīcā: Aleksandrs – intensīvās terapijas, bet Sergejs – ķirurģijas nodaļā. Puišu veselības stāvoklis vērtējams kā stabils. «Taču visa komanda ir šokā», atzina J.Feodorovs.

Komandas kapteinis Aigars Razgals informēja, ka Sergejs Durdins, kurš agrāk bija HK «Rīga 2000» sastāvā, bet pēdējos divus gados aizvadīja, spēlējot kādā no ASV hokeja komandām, ceturtdienas rītā kopā ar A.Terjohinu un R.Dzirvinski devās uz savu pirmo treniņu kopā ar «bebriem». «Vēl nebija izlemts, vai Sergejs spēlēs komandā Latvijas čempionāta laikā, vai arī piedalīsies tikai izslēgšanas spēlēs, taču komanda rēķinājās gan ar viņu, gan ar pārējiem puišiem, kas nokļuva nelaimē», atzina A.Razgals. «Ceram, ka viņi drīz atveseļosies!»

Ogres rajona policijas pārvaldes preses sekretāre Dzintra Dzene informē, ka, vadoties pēc pirmējās informācijas, automašīna «Mercedes Benz», braucot uz Ogres pusi, veikusi apdzīšanas manevru, iebraukusi pretējā joslā un sadūrusies ar trijām citām automašīnām. Avārija notikusi ap pulksten 8.40 Ogres rajonā autoceļa Ogre – Ulbroka 18.kilometrā. Ceļu satiksmes negadījumā starp cietušajiem nepilngadīgo nav bijis, astoņi pieaugušie ar dažādām traumām nogādāti Ogres un Rīgas slimnīcās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu