Sūdzas par Klaudijas Šīferes suņiem

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: wdr.de

Vācu supermodelei Klaudijai Šīferei var sanākt lielas nepatikšanas par suņu turēšanas noteikumu pārkāpšanu Lielbritānijā — viņas elzasietis un vācu aitu suns jau kuro reizi pārbaidījuši iedzīvotājus kādā nelielā pilsētiņā uz ziemeļaustrumiem no Londonas, kur modelei ir māja.

Safolkas grāfistes policijas pārvalde esot saņēmusi sūdzības, ka 36 gadus vecajai modelei un viņas vīram producentam Metjū Vonam piederošie suņi netiekot pienācīgi uzraudzīti un nereti izkļūst brīvā vaļā, vēsta AP. Tieši blakus zvaigznēm piederošajam īpašumam ierīkota taciņa, pa kuru savus mīluļus pastaigā ved vietējie iedzīvotāji un ne vienu reizi vien viņiem Klaudijas suņu Oskara un Roksija agresīvās uzvedības dēļ nācies glābt savus četrkājainos draugus.

Policija plāno runāt par sūdzībām gan ar K. Šīferi, gan viņas vīru, kuri dzīvo 16. gadsimtā būvētā savrupmājā. Policijas pārstāvjiem bija sarunas ar supermodeli arī pēc pagājušā gada decembrī saņemtās sūdzības, ka viens viņas suns bija uzbrucis otram. Vēl pirms tam vietējais pasta kantoris atteicās piegādāt pastu, jo Oskars kā jau īsts sevi cienošs suns bija iekodis pastniekam.

K. Šīferes pārstāvis pavēstīja, ka pašreizējais incidents uztverts ļoti nopietni. «Lai nodrošinātu cilvēku drošību, veikti dažādi piesardzības pasākumi — suņi sūtīti uz atkārtotu dresūru un turēti ierobežotā teritorijā,» viņš pavēstīja. Tomēr policija brīdinājusi — ja sūdzības nerimsies un suņi joprojām dzīvos savā vaļā, modelei var nākties maksāt ievērojamu soda naudu. Turklāt viņai pašai būs jānoregulē konflikti ar kaimiņiem, norāda britu prese.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu