«Tumsa» un Freimanis gatavojas iespaidīgiem koncertiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau ziņots, ka oktobra beigās un novembra sākumā grupa «Tumsa» ar vairākiem lielkoncertiem atzīmēs savas pastāvēšanas 15 gadu jubileju, kā arī grupas līdera Mārtiņa Freimaņa 30. dzimšanas dienu.

Jubilejas koncertiem tiek gatavota iespaidīga programma, kurā bez pašas «Tumsas» viesu statusā piedalīsies vesela plejāde populāru mākslinieku. Turklāt «Tumsas» vecās labās dziesmas tiks atskaņotas jaunos Gunāra Rozenberga aranžējumos, piedaloties Rozenbergs & «Mirage Jazz Orchestra» (D. Paškevics, L. Amantovs u.c. autoritātes).

Koncertu viesi būs «Astro'n'Out», «Putnu Balle», «h2O», «Borowa MC», «Kids4Rock», Lauris Reiniks, Gunārs Kalniņš & «gg choir», Ance Krauze, Jānis Grodums, Chilli, Ella un «VIA Meitenes».

Koncertu rīkotājs «MicRec PM» atgādina, ka jubilejas svinības notiks Valmierā, Liepājā, Talsos un Rīgā. Pirms «Tumsas» uzstāšanās tiks demonstrēta režisora Arvīda Krieva jaunā, grupai veltītā dokumentālā filma «Dzīve kā košums». Jubilejas koncertsērija noslēgsies Mārtiņdienā – 10. novembrī - ar grandiozu koncertu Rīgā, Ķīpsalas hallē.

Biļetes nopērkamas «Biļešu paradīzes» kasēs. To cena pagaidām ir 3 lati - koncertiem tuvojoties, tās kļūs dārgākas. Ir vērts pasteigties, lai būtu klāt vienā no gada nogales grandiozākajiem latviešu mūzikas notikumiem!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu