Sveiki! Vai vēlaties kakao? (audio)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Iepazīstieties ar Tomasa Kleina jauno projektu «Cacao»!

Šonedēļ radiostacijās ir nonācis Tomasa Kleina jaunās grupas «Cacao» pirmais radio singls «Pazaudēto cerību lauks». Dziesma ir ierakstīta studijā «SSL» kopā ar producentu Gintu Solu. Pavisam Tomass jau ir sarakstījis 16 jaunas dziesmas, un divas no tām jau ir ierakstītas studijā.

:: Noklausies «Pazaudēto cerību lauku»!

Par «Cacao»

Grupa «Cacao» dibināta 2006. gada pavasarī, sākot sadarbību četriem Liepājas mūziķiem.

Andris Ērglis (balss, sitaminstrumenti) uz skatuves ir jau kopš bērnības. Ne reizi vien bijis dilemmas priekšā — dziedāt vai spēlēt bungas, jo Andris ir profesionāls sitamo instrumentu speciālists (muzicē arī Liepājas Simfoniskajā orķestrī). Grupā «Cacao» viņš abas šīs lietas apvieno. Andris ir bijis solists Liepājas grupā «Berm», kas 2003. gadā festivālā «Liepājas dzintars» ieguva 1. vietu, kā arī uzstājies kopā ar daudziem mūziķiem gan kā dziedātājs, gan arī kā bundzinieks — arī ar Raimondu Paulu un zviedru pianistu un komponistu Robertu Velsu.

Tomasam Kleinam (ģitāra, balss, dziesmu autors) aiz muguras ir pamatīga pieredze grupās «Neptūns», «Līvi», «Fomins un Kleins». Daudzas no Tomasa Kleina rakstītajām dziesmām jau kļuvušas par latviešu rokmūzikas neatņemamu sastāvdaļu.

Jānim Strazdam (taustiņi, dziesmu autors) ar Tomasu Kleinu šī nav pirmā muzikālā sadarbība — kopīgi ierakstīts dueta «Fomins un Kleins» pirmais albums «Muzikants», Sonjas Bišopas «Eirovīzijas» dziesmu konkursā izpildītā Tomasa dziesma «Later» un citi studijas projekti. Kā taustiņinstrumentālists un aranžētājs viņš kopā ar Andri Ērgli strādā jau septiņus gadus, kā arī ir spēlējis dažādu mūziku grupās «Rebel», «Berm», Feliksa Ķiģeļa grupā, sadarbojies ar Igo un citiem mūziķiem. Jānis beidzis Latvijas Mūzikas akadēmijas kompozīcijas nodaļu un patlaban ir arī pasniedzējs mūzikas skolā.

Aivars Meijers (bass) ir plaša spektra mūziķis — spēlējis kā rokmūziku, tā džezu, blūzu un klasiku (spēlē kontrabasu Liepājas Simfoniskajā orķestrī), spēlējis dažādos sastāvos, arī Jēkaba Ozoliņa vadītajā Liepājas Bigbendā, kā mūziķis piedalījies Liepājas teātra izrādēs. Aivars spēlējis basģitāru norvēģu džeza mūziķa un komponista Terjes Ripdāla «Double Concerto» CD ierakstā, kopā ar «Rīgas kamermūziķiem» un diriģentu Normundu Šnē. Kopā ar blūza grupu «Ainars Pūpols & Π Blues» daudz spēlēts gan Latvijā, gan Dānijas klubos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu