«Gotan Project» Rīgā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: gotanproject.com

17. oktobrī «Sapņu fabrikā» Rīgā koncertēs trio «Gotan Project».

«Gotan Project» dibināts 1999. gadā Parīzē, apvienojoties triju valstu mūziķiem: Philippe Cohen-Solal (Francija), Christoph H. Müller (Šveice) un Eduardo Makaroff (Argentīna). Grupas nosaukums «Gotan» ir spēle ar vārdu «tanGo», un šo principu «Gotan Project» lieto arī savas mūzikas pamatā. Viņi sintezē tango ar elektronisko mūziku, papildina to ar jauniem ritmiem, skaņām un rada pavisam jaunu un unikālu skanējumu, nezaudējot tango īpašo noskaņu.

Rīgā «Gotan Project» viesosies «Lunatico» turnejas laikā, kas ir grupas otrais studijas albums un, kā atzīst grupas dibinātājs Philippe Cohen-Solal, salīdzinot to ar pirmo albumu «La Revancha del Tango», «tas ir tāds pats, bet citādāks». Arī «Lunatico» turpinās atklāt akordeona un ritma neierobežotās iespējas un aizvedīs klausītājus īstā ceļojumā pa mūzikas un sajūtu pasauli!

Biļetes uz koncertu nopērkamas «Biļešu servisā». Stāvvietu cena — 20 latu, ir arī VIP biļetes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu