Pirmais attiecību bojāšanas zelta likums

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Attiecības starp partneriem var maitāties daudzos un dažādos veidos, taču ir seši zelta likumi, kurus ievērojot jūs pilnīgi noteikti sabojāsiet attiecības ar partneri un ātri! Neticat? Izmēģiniet paši!

Pirmais likums skan šādi:

Ja kopā esat ilgāk par gadu, nekad neatrodiet laiku un vietu seksam!

Pilnīgi pietiek jau ar to, kas bijis attiecību sākumā. Nekā jauna jau tai seksā nav. Tik vien kā — «turpu šurpu — tev un man ir patīkami». Izvairoties no seksuālām attiecībām, jūs ietaupīsiet milzum daudz laika, ko savukārt var izmantot daudz lietderīgāk.

Piemēram, kūkot pie televizora, vērojot sporta pārraides vai ziepenes; satiekoties ar draugiem vai draudzenēm; vienkārši kašķējoties vienam ar otru. Pēdējā nodarbe īpaši labi asina prātu un daiļrunību.

Tikpat labi ietaupīto laiku var pavadīt, darbojoties internetā, ložņājot pa pornosaitiem vai iepazīšanās čatiem, uz sievas zvaniem atbildot, ka galīgi nav laika pat parunāt, jo spiež projekta termiņi.

Satiekoties ar draudzenēm un iedzerot tā pavairāk «šarlotes», sūdzēties, kāds kretīns ir vīrs, savukārt visi viņa radinieki vispār ir apaļi idioti, ar vīramāti priekšgalā, jo sāli pie kartupeļiem pieber tad, kad kartupeļi izvārījušies. Visiem taču labi zināms, ka augsti intelektuāli un inteliģenti cilvēki sāli kartupeļiem pievieno, pirms vārīšanās process ir sācies…

Kaut kādi tur psihoterapeiti apgalvo, ka atturēšanās no seksuālās tuvības partneros veido psihoemocionālu distanci. Lai taču veidojas tā distance! Vēl labāk — nebūs jāšķiež savi dārgie garīgie spēki uz to psiho un tām emocijām. Kā labi zināms, krutie veči un vecenes iztiek bez kādām tur emocijām. Turklāt, ievērojot šo likumu, ir pavisam vienkārši attaisnoties, ja esi pieķerts slīdsānsolī. Vienmēr var teikt ar pārmetumu un sašutumu balsī:

«Bet ko tad tu brīnies — mums taču nav seksa!»

(Turpmāk — nākamie pieci attiecību bojāšanas zelta likumi.)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu