Otrais un trešais attiecību bojāšanas zelta likums

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Ja esat kopā vairāk par četriem gadiem, nekādā gadījumā neflirtējiet viens ar otru.

Kurš tad saprātīgs cilvēks flirtē ar miesīgu sievu vai vīru! Tā dara tikai mīkstie, kas nespēj sev sagādāt sirdsāķīti kur citur. Sievām nekādā gadījumā nav ar vīru jāflirtē un jākoķetē, jo viņas taču nav m… Vīriem sievas jāmīl tādas īgņas, kādas viņas ir. Tāpat arī krutie veči neflirtē un nekoķetē ar apnikušajām sievām. Jo ātrāk jūs pārtrauksiet flirtēt un koķetēt, jo ātrāk sasniegsiet sen gaidīto apnikumu un rutīnu un beidzot varēsiet mierīgi dzīvot un sūdzēties citiem, ka rutīna saēd jūsu dzīvi un pretējai pusei nav ne mazākās intereses par jums.

Nekad neizrādiet savam partnerim prieku un sajūsmu. Tā dara tikai infantili pusidioti.

Un nekādā gadījumā savam mīļotajam neko nedariet par prieku. Tā viņš var nojaust, ka jums pret viņu vēl saglabājušās kādas jūtas. Ko tad? Tad jūsu saprātīgā cilvēka reputācija būs pagalam. Labāk pēc iespējas vairāk veiciet darbības, kuru mērķis ir ieriebt un sabojāt otram garastāvokli.

Trešais attiecību bojāšanas zelta likums

Nekad ne pie kādiem apstākļiem nepieskarieties savam partnerim!

Par paijāšanu aizmirstiet uz mūžīgiem laikiem! Vienīgā iespējamā pieskaršanās drīkst notikt gultā, tumsā, zem segas un vēlams ļoti ātri. Jūs jau sapratāt, ar kurām ķermeņu daļām gultā drīkst notikt pieskaršanās…

Kāpēc ikdienā, ja nav paredzēts sekss, nedrīkst savu partneri bučot, glāstīt, vienkārši skūpstīties vai, nedod Dies’, veikt masāžu? Tāpēc, ka tad var rasties emocionāla pieķeršanās un saikne, tad partneris bez vārdiem varētu sākt nojaust, cik joprojām nozīmīgas ir attiecības vai, vēl sliktāk, ka partneris kā mīļotais cilvēks daudz ko nozīmē.

Ko var nozīmēt tāds partneris? Ta’ neko? Tik vien kā likumīgu lauleni, kura esamība ļauj neatšķirties no citiem. Vēl tas varētu būt naudas pelnītājs vīra gadījumā un putras vārītāja un vešeriene sievas gadījumā. Un vispār jūsu kopā būšanas faktu nosaka tikai tas, ka jums ir vai vajadzētu būt bērniem. Pārējā emocionālā siekalošanās jums nav vajadzīga.

Tāpat kā jums nav nepieciešama psiholoģiskā komforta sajūta. Cilvēka galvenais uzdevums ir slikti justies šai pasaulē vai vismaz tiekties darīt visu, lai slikti justos, tad var pa labi un pa kreisi žēloties, cik ļoti dzīve un pielaulātais objekts ir nodarījis pāri.

(Turpmāk — nākamie trīs attiecību bojāšanas zelta likumi.)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu