Vitnija Hjūstone šķiras

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu soulmūzikas dīva Vitnija Hjūstone, kura gan nav izlaidusi jaunus albumus kopš 2002. gada, oficiāli iesniegusi tiesā šķiršanās dokumentus. Tas nozīmē, ka pienācis gals viņas 14 gadus ilgajai vētrainajai laulībai ar mūziķi Bobiju Braunu.

Pēdējos gados par šo zvaigžņu pāri prese vairāk rakstīja skandalozas lietas (aresti, narkotiku lietošana, kautiņi), nevis pievērsās viņu muzikālajai darbībai. Vēstis par to, ka pāris šķiras, parādījās samērā regulāri, taču viņi tomēr katrreiz salaba.

Pašlaik pieņemtais lēmums, šķiet, ir galīgs, un V. Hjūstones pārstāve Nensija Selcere jau pavēstījusi, ka dziedātāja vēlas iegūt aizbildniecību pār abu 13 gadus veco meitu Bobiju Kristinu. Pēdējā laikā viņa kopā ar māti dzīvo Kalifornijā, vēsta AP. Tiesai iesniegtajos dokumentos teikts, ka B. Braunam būtu tiesības apciemot meitu, kad vien viņš to vēlas. Savukārt par mantas dalīšanu pagaidām nekas netiek vēstīts — V. Hjūstone sacījusi, ka tas notikšot «procesa gaitā».

AFP atgādina, ka savas karjeras laikā V. Hjūstone ieguvusi 26 Amerikas mūzikas akadēmijas balvas un sešas «Grammy» balvas. Viņa pazīstama arī kā aktrise, kas kopā ar Kevinu Kostneru tēloja galvenās lomas 1992. gada filmā «Miesassargs». Taču izrādījās, ka jau tad V. Hjūstone — tāpat kā B. Brauns — lietojusi narkotikas; to viņa pati atzinusi 2002. gadā intervijā raidkorporācijai ABC. Kopš tā laika Vitnija vismaz divas reizes klīnikā ārstējusies no šīs atkarības, taču, kā nesenā intervijā «National Enquirer» sacījusi B. Brauna māsa, dziedātājai tas tā arī neesot izdevies. Pašlaik tiek vēstīts, ka viņa gatavojoties laist klajā jaunu dziesmu albumu un, iespējams, patiešām nolēmusi sākt jaunu dzīvi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu