Boldvins gribējis mirt Beisindžeres dēļ

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Holivudas aktieris Aleks Boldvins apgalvo, ka šķiršanās no viņa bijušās sievas Kimas Beisindžeres bijusi tik skarba, ka viņš «vēlējies, kaut būtu miris».

Oficiāli aktieru laulība tika šķirta 2002. gadā, bet Boldvins nespēj aizmirst, kā bijusī sieva viņu apmelojusi. Amerikāņu žurnālam «GQ» aktieris pastāstījis: «Atceros, ka tajā laikā es bieži nekāpu ārā no gultas un vēlējos, kaut būtu miris. Mana bijusī sieva reiz paziņoja, ka es esmu Sadāms Huseins. Toreiz domāju: vai izskatās, ka esmu paslēpies pazemē? Vai izskatās, ka man patīk šaut uz cilvēkiem? Vai es slepkavoju? Kāpēc tu tā runā? Paskaidro to!»

Intervijā Boldvins pauda savu nostāju pret citu aktieri, kurš patlaban figurē neskaitāmos tabloīdos, proti, Tomu Krūzu. Aleks Boldvins uzskata, ka histērija, kas sacelta ap «Neiespējamās misijas» zvaigzni, viņa līgavu Keitiju Holmsu, abu pirmdzimto meitiņu Suri, kā arī par scientoloģijas sektu, ir pārspīlēta. «Domāju, ka tas, kas pašlaik notiek ap Tomu, ir muļķīgi. Es gan īsti neizprotu Toma reliģisko pārliecību — un arī nevēlos izprast. Viss, ko zinu, ir tas, ka nevēlos dzirdēt, ka kādu dienu viņa ticības sekotāji ar lidmašīnu ietriecas Pasaules tirdzniecības centrā. Ja pēkšņi scientologi sāks ar to nodarboties, domāju, ka mums būs jāapsēdina Toms un ar viņu nopietni jāizrunājas. Pagaidām, kamēr viss ir kārtībā, lai viņi dzīvo mierīgi.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu