Vakar atvērts «Arsenāla» klubs «Andalūzijas sunī»

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tā kā šā gada «Arsenāla» galvenais motīvs ir Tuvie Austrumi, tad šā gada kluba (notiek «Andalūzijas sunī») dalībnieki izraudzīti atbilstoši. Kā atzina kluba producents un organizators Artūrs Mednis, šā gada kluba programma būs pietiekami raiba un daudzveidīga kā persiešu paklājs un katram būs iespēja gūt arī kādu baudījumu sev.

Sestdien uzstāsies irāņu tradicionālās mūzikas grupu «Sourideh», kas piedāvās savu ieskatu orientālajā mūzikā. Grupa «Baraka», kas uzstāsies piektdien, piedāvās libāniešu tradicionālās mūzikas skanējumu, kā arī dos klausītājiem iespēju izjust Tuvo Austrumu atmosfēru caur liriskām kompozīcijām, kurās apvienotas Austrumu tradīcijas ar Eiropas moderno mūziku.

Kā viena no kluba naglām jeb īpašajiem pārsteigumiem ir starptautiski pazīstamās lounge mūzikas grupas «Sofa Surfers» dibinātāja un dalībnieka Timo Novotny uzstāšanās ceturtdien, 21. septembrī. Novotny nodrošina audio daudzlīmeņu krustojumu ar grupas «Sofa Surfers» skaņdarbiem, vizuāli papildinot tos ar muzikāliem video un attēliem no visas pasaules. Tā būs graujoša vizuāla performance, kas ir mākslinieka vairāku gadu darba apkopojums.

Lai arī Timo Novotny nespēlēs Tuvo Austrumu mūziku, dalība šajā pasākumā nav nejauša — viņš ir filmas «Life In Loops» režisors. Dokumentālā filma «Life in Loops», kas ir Mihaela Glavogera filmas «Lielpilsētas» remikss, šogad tika nominēta «Palmas zaram» starptautiskajā Kannu kinofestivālā, kā arī tiek demonstrēta «Arsenālā».

Šo mūziķu performances papildinās arī izcilais džeza un acid-jazz mūzikas DJ Werner Jakits (Austrija), DJ Mārtiņš Grauds & Alise Ģelze («Sūnās esmu»), DJ Sergejs Timofejevs, Regnārs Vaivars, Artūrs Mednis («JaffaRiga»), kā arī mākslinieks un VJ Linards Kulless («Singalong»).

«Arsenāla» kluba darbības laiks ik vakaru no otrdienas, 19. septembra, līdz sestdienai, 23. septembrim, restorānā «Andalūzijas suns» «Berga bazārā». Sākums katru vakaru plkst. 20.00. Otrdien un trešdien ieeja bez maksas, bet ceturtdien, piektdien un sestdien — ieejas maksa Ls 2. Kluba pasākumu organizatore un producente ir radošā apvienība «JaffaRiga Projects».

Klubs ir lieliska iespēja satikt klātienē vairāk nekā 100 dažādu «Arsenāla» filmu režisoru, producentu un pārstāvju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu