Rīgā uzstāsies «Sofa Surfers»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šovakar «Arsenāla Kluba» ietvaros bārā «Andalūzijas Suns» uzstāsies videomākslinieks, viens no mūziķu apvienības, filmu muzikālā noformējuma autoru «Sofa Surfers» ([s:14470]) dibinātājiem un biedriem Timo Novotny.

Pats Timo gan uzskata, ka viņš nav mūziķis, bet gan videomākslinieks. Kaut gan eksperimentālā, dokumentāli muzikālā filma «Life in Loops» («Dzīves cilpas») ir Timo Novotnija lielākais projekts, arī viņa iepriekšējie, gandrīz desmit gadu laikā tapušie videodarbi līdz šim tikuši demonstrēti festivālos un izstādēs teju visur pasaulē – no Sarajevas līdz pat Mehiko un Monreālai. Kopumā viņš ir uzņēmis deviņas filmas.

Ceturtdienas «Arsenāla Klubā» Novotny kā DJ un VJ demonstrēs savu pēdējo gadu sniegumu. Muzikāli viņš nodrošinās audio daudzlīmeņu krustojumu, ar grupas «Sofa Surfers» skaņdarbiem, vizuāli papildinot tos ar muzikāliem video un attēliem no visas pasaules. Tā būs graujoša vizuālala perfomance, kas ir kā mākslinieka vairāku gadu darba apkopojums un ir speciāli sagatavota ««Arsenāla» vēlajiem vakariem».

«Sofa Surfers» ir starptautiski pazīstama Austriešu triphopa grupa. Tās sastāvā ir  pieci mūziķi – I-Wolf, Markus Kienzel, Michael Holzgruber, Wolfgang Schlögl un Timo Novotny. Daudzi mūzikas kritiķi viņu mūziku ir salīdzinājuši ar «Massive Attack» un «Primal Scream» skanējumu.

Timo Novotny perfomances papildinās arī izcilais džeza un acid-jazz mūzikas DJ Werner Jakits (Austrija), DJ Mārtiņš Grauds & Alise Ģelze («Sūnās esmu»), kā arī mākslinieks un VJ Linards Kulless («Singalong»). Sākums pl. 20.00, ieejas maksa 2 Ls.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu