Štāla un Ņiživija klubs kļūst par čempionāta līderiem

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

20. septembrī mūsu spēlētāji ārzemju klubos ir aizvadījuši spēles Baltkrievijas Ekstralīgā un Krievijas Augstākajā līgā.

Baltkrievija

Zaudējumus Baltkrievijas Ekstralīgā piedzīvoja visi latviešu pārstāvētie klubi. Romāna Ņikitina un Jura Ozola Minskas «Keramin» piekāpās pastarīšiem Kijevas «Sokol» ar 0:1 (0:0, 0:0, 0:1). Ozols spēlei netika pieteikts. «Keramin» ar sešās spēlēs izcīnītiem 10 punktiem ieņem 5. vietu turnīra tabulā.

Miķela Rēdliha pārstāvētā Minskas «Junost» zaudēja Venta Feldmaņa un Viktora Bļinova «Neman» ar 2:3 (0:2, 1:0, 1:1). Rēdliham un Bļinovam pa 2 soda minūtēm, Feldmanis spēles protokolā nav atzīmējies. «Neman» ar sešās spēlēs izcīnītiem 12 punktiem ir turnīra līdervienība, bet «Junostj» ar septiņās spēlēs izcīnītiem sešiem punktiem ieņem 9. vietu.

Ģirta Ankipāna Minskas «Dinamo» ar 5:1 (2:0, 3:0, 0:1) apspēlēja «Brest» vienību. Ankipāns spēles protokolā nav atzīmējies. «Dinamo» ar septiņās spēlēs izcīnītiem 11 punktiem ieņem 3. vietu.

Krievija

Jura Štāla un Aleksandra Ņiživija Ņižņinovgorodas «Torpedo» Krievijas Augstākajā līgā izbraukumā ar 4:2 (1:0, 2:0, 1:2) uzvarēja čempionāta favorītus «Himik». Pateicoties šai uzvarai «Torpedo» ir ieguvuši līderpozīciju arī čempionāta kopvērtējumā. Ņiživijs spēles protokolā nav atzīmējies, bet Štāls spēlei netika pieteikts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu