«Aina» atgriežas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau trešo sezonu darbdienu vakarus būs iespēja pavadīt saistošās sarunās ar Ainu Poišu sarunu šovā «Aina».

Baumas, ka mainīsies vadītāja, neapstiprinās, un to joprojām vadīs šarmantā Aina Poiša, turklāt vasarā viņa lieliski atpūtusies un smēlusies jaunas idejas, kuras skatītāji spēs novērtēt.

Jaunumi šajā sezonā

Sarunu šovs «Aina» divu gadu laikā paspējis iekarot skatītāju atzinību un simpātijas. Sākot trešo sezonu, šova veidotāji sola ne mazumu pārsteigumu un jaunumu.

Viena no pārmaiņām būs jauns studijas iekārtojums un krāsas tajā, kas padarīs atrašanos studijā vēl patīkamāku. Otrs jaunums būs tas, ka sarunu šovs būs redzams četras reizes nedēļā (visas darbdienas, izņemot piektdienu) un katras dienas tēmai būs skaidri noteikts stils, piemēram, «Rings», «Slazds», «Atzīšanās» un «Satikšanās». Raidījuma tēma un sarunas būs akcentētas, pamatojoties uz konkrētās dienas nosaukumu, kas ļaus skatītājam skaidrāk saprast un uztvert sarunas un aplūkoto tēmu.

Arī šogad ikvienam būs iespēja vērot «Ainas» filmēšanas klātienē — tās notiek katru trešdienu un ceturtdienu, tomēr iepriekš ieteicams pieteikties, zvanot šova veidotājiem.

Ainas vasara un noskaņas

«Šī vasara Latvijā bija vienkārši brīnišķīga, tāpēc es to baudīju tepat uz vietas: pilniem malkiem saules, kas ir galvenā atbildīgā par manu enerģijas lādiņu gada tumšajos mēnešos, jūru, kura relaksē un kuras bezgalība paplašina apvāršņus, mīļas tikšanās ar draugiem, kuriem parasti neatliek laika, kad darba duna skan, miegs, daudz miega un mierīgs dzīves ritms — kas var būt labāks par šo?» stāsta Aina Poiša, kas, sagaidot jauno sezonu, ir filozofiski noskaņota. «Vēlos izkāpt no ierastā un atrast atjaunošanās iespēju, saglabājot pārbaudītas vērtības. Tomēr pats galvenais — ticība, ka visi cilvēku stāsti vēl nav izlasīti un parādīti. Es gaidu tos!»

Aizkulises un sezonas pirmie raidījumi

Pirmā «Ainas» nedēļa solās būt ļoti interesanta un pārdzīvojumiem pilna. Vienā no raidījumiem emociju amplitūda būs ļoti plaša — skumjas un sāpīgas atmiņas mīsies ar priekpilnu tagadni. Dalībnieki spriedīs, kādēļ vīri pamet savas sievas, kā to pārdzīvot, kā arī vīrietis turpat studijā pārsteigs savu mīļoto sievieti, kā dēļ viņas acīs sariesīsies prieka asaras... Citā raidījumā tiksies jaunas māmiņas, kuras ir spiestas vienas rūpēties par atvasi, bet kas nebūt nav viegli.

Skaties sarunu šovu «Aina» TV3 plkst. 18.20 četras darbdienas nedēļā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu