Makartnijs atkal izklaidējas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: paulmccartney.com

Sers Pols Makartnijs ir nolēmis «sākt dzīvi no sākuma» un kopš pašķiršanās no Heteres Milsas maijā pirmo reizi redzēts izklaidējoties.

Bijušais grupas «The Beatles» dalībnieks piedalījies sava znota rīkotajā slavenību ballītē Londonā, kur atpūties kopā ar Gvinetu Paltrovu, Skārletu Johansoni un 1500 citiem viesiem.

Kāds ballītes viesis britu tabloīdam «The Sun» pastāstīja, ka leģendārais mūziķis viņam atklājis: «Esmu bijis ellē un atgriezies atpakaļ, un nu esmu gatavs atsākt dzīvot... dzīvot ar lielo burtu «D».» Pļāpīgais viesis pastāstīja, ka Makartnijs nokrāsojis matus un bijis ļoti dzīvespriecīgs.

Kāds cits pasākuma viesis britu laikrakstam «The Mirror» pavēstīja, ka mūziķis viņam atzinies: «Šis manai ģimenei bijis pats briesmīgākais laiks. Nezinu, kā to pieņemt, es par to vēl nespēju runāt!»

Pagaidām nav zināms, kad notiks Makartnija un Milsas šķiršanās prāva. Runā, ka Milsa varētu pieprasīt par šķiršanos līdz pat 200 miljoniem mārciņu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu