Dženeta Džeksone kopš krūšu skandāla nav runājusi ar Timberleiku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Melnādainā popzvaigzne Dženeta Džeksone kopš slavenā krūtsgala skandāla nav kontaktējusies ar Džastinu Timberleiku.

Atgādināsim, ka incidents ar Dženetas Džeksones atkailināto krūti notika 2004. gada 1. februārī, kad futbola spēles superfināla starplaikā Džeksone dziedāja kopā ar Džastinu Timberleiku. Kompozīcijas beigās, flirtējot ar Džeksoni, Timberleiks negaidot pieķērās dziedātājas tērpam un atklāja viņas labo krūti, ko viņa pēc brīža aizsedza ar roku. Uzreiz pēc tam Hjūstonas «Reliant» stadionā tika nodzēsts skatuves apgaismojums, atstājot miljoniem futbola līdzjutēju, kas vēroja CBS televīzijas kanālu, neziņā, vai notikušais darīts ar nolūku vai gadījies nejauši.

Dziedātājas izdarības dēļ televīzijas kompānija CBS šķīrusies no 550 tūkstošiem ASV dolāru. Sākotnēji dziedātāja apgalvoja, ka incidents bijis nejaušs, taču vēlāk viņa stāstīja, ka tā tas bijis iecerēts.

Nu melnādainā dziedātāja atzinusi, ka vēlas atkal runāt, kas toreiz notika. Populārajā Opras Vinfrejas sarunu šovā Džeksone pastāstīja: «Kopš tās dienas mēs neesam runājuši, bet es uzskatu viņu par draugu. Esmu ļoti lojāla, un draudzības jūtas man ir ļoti svarīgas. Džastins ir mēģinājis ar mani sazināties, un, kā jau es teicu, draudzība man ir ļoti svarīga. Tieši tādēļ es viņam piezvanīšu.»

Dženeta gan atzīst, ka viņu sāpinājis fakts, ka Džastins nav mēģinājis viņu piesegt, kaut arī zinājis, ka viņu uzstāšanās tiek pārraidīta visā ASV teritorijā. Tomēr 40 gadu vecā dziedātāja ir sajūsmā, ka incidents guvis tik lielu uzmanību. «Pasaulē notiek tik daudz svarīgu lietu, bet galvenais fokuss bija vērsts uz manu krūti!»

Kā zināms, 2004. gada visbiežāk meklētais un skatītais resurss internetā bijis — atkailinātā Dženetas Džeksones krūts. Melnādainā dziedātāja pārspēja pat skandalozās bagātnieces Parisas Hiltones internetā ievietoto porno video.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu