«Dagmāras» <i>prezentturneja</i> ir atklāta

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»

Pagājušajā nedēļā grupa «Double Faced Eels» devās uz Liepāju, lai klubā «Fontaine Palace» atklātu dziesmas «Dagmāra» videoklipa prezentācijas turneju.

Kā ierasts zušiem, arī šoreiz dažādu apstākļu sakritības dēļ (tādi sīkumi kā aizmirsta pase un grūtības atrast pietiekoši ietilpīgu taksometru) puiši kavējās un lidostā ieradās īsi pirms lidmašīnas pacelšanās gaisā. Stāvot pasu kontroles rindā, grupa un tās pavadošā svīta izdzirdēja paziņojumu, ka iekāpšana reisam Rīga-Liepāja ir beigusies. Tomēr viss beidzās veiksmīgi - visi, kam bija jātiek lidaparātā, tur nokļuva, jo grupas vokālists Marka, mēģinot iešūpot autobusu, aizkavēja autobusa došanos ceļā.

Starp citu, pirms lidojuma Marka bija diezgan satraucies, jo viņam šis bija pirmais lidojums mūžā. Tomēr laika apstākļi gan aiz, gan uz borta bija labvēlīgi, un pēc 35 minūšu ilga lidojuma visi veiksmīgi nosēdās Liepājas lidostā, kur grupu sagaidīja limuzīns.

«Limuzīnā bija bail kaut kam pieskarties, jo viss izskatījās pieņemšanā pie prezidentes,» puiši smaida, tomēr vienā mirklī viņi sāk smieties, ka tas viss izskatījies pēc vecpuišu ballītes.

Izbraucot pa Liepājas ielām, labu brīdi pavadot jūras krastā, «Double Faced Eels» devās uz klubu «Fontaine Palace», kur notika arī klipa prezentācija. Pasākumā tika rādīta maza īsfilma par klipa tapšanu, kā arī pats klips. Koncertā grupa nospēlēja arī četras dziesmas no topošā albuma «CD2».

Pēc koncerta zuši turpināja svinības «Fontaine Palace» viesnīcā, kur «par laimi nekas netika izdemolēts».

Nepalaid garām «Dagmāras» prezentācijas:

  • 28. septembrī Valmierā, «Multiklubā»
  • 6. oktobrī Rīgā, Studentu klubā
  • 13. oktobrī Sidgundas kultūras centrā
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu