Keitai Bekinseilai atteikta galvenā loma filmā «Aplis»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:artfiles.art.com

Keitai Bekinseilai esot atteikta galvenā loma filmā «Aplis», jo filmas veidotāji uzskatījuši, ka viņa «neizskatoties pēc māmiņas», lai gan aktrisei ir septiņus gadus veca meita Lilija. Loma tika Naomi Votsai.

33 gadus vecā Keita pastāstījusi: «Viņi palūdza, vai es nevarētu atveidot galveno lomu filmā «Aplis», bet vēlāk mainīja savas domas, apgalvojot, ka es neizskatoties pēc māmiņas, kaut gan man ir bērns, turpretī Naomi Votsai nav.»

Keita Bekinseila piedalījās filmas «Klikt», kurā viņa tēlo Adama Sendlera varoņa sievu, Londonas pirmizrādē.

Bekinseila, kas ir precējusies ar režisoru Lenu Vaismenu, pastāstījusi, ka viņai paticis strādāt ar Sendleru un bijis skumji, kad filmā sabrukusi viņu laulība: «Tā bija laimīga laulība, un es tiešām jutos skumji, kad tā beidzās. Mana meita nolēmusi, ka Adamss tagad mums ir tāds kā radinieks...»

Keitas Bekinseilas meitas Lilijas tēvs ir Maikls Šīns, kas jaunajā hitā «The Qeeen» atveido britu premjerministru Toniju Blēru. Abi aktieri joprojām uztur ciešus kontaktus.

Keita stāsta: «Gandrīz 10 gadus pavadīju kopā ar Maiklu un novērtēju viņa draudzību, kā arī faktu, ka viņš ir Lilijas tēvs. Mana meita ir laimīga, ka viņai tagad ir divi tēvi, un viņai ir žēl to bērnu, kam ir tikai viens tēvs...»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu