Sākas biļešu tirdzniecība uz <i>Pink</i> koncertu Latvijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Šodien plkst. 10 visās «Biļešu servisa» kasēs sākas biļešu tirdzniecība uz pasaulslavenās dziedātājas Pink koncertu Rīgā.

www.bilesuserviss.lv

Dziedātāja Latvijā ieradīsies pasaules turnejas «I'm Not Dead» laikā un 1. novembrī sniegs koncertu «Arēnā Rīga».

Pirmais dziedātājas turnejas koncerts Eiropā notika 27. septembrī Cīrihē, kur 20 000 fanu pārpildītā stadionā, Pink sniedza grandiozu šovu. Dziedātāja izpildīja populāros hitus no visiem četriem albumiem, kā arī pārsteidza ar vairākām jaunām dziesmām un video. Šis koncerts bija lielisks starts tālākajiem šoviem Eiropas valstīs, arī Latvijā.

Laikraksts «Daily Star» pēc koncerta rakstīja: «Viss, ko jūs vēlētos sagaidīt no ideāla šova, bija šeit... Nepārspējams vakars!»

«The Sun» savos slavinājumos neatpalika: «Roka meitene Pink vakar, atklājot pirmo koncertu Eiropā, bija mežonīgāka nekā jebkad agrāk. Skaļā dziedātāja sniedza 100 minūšu garu, eksplozīvu uzstāšanos, kurā bija gan spēcīgs vokāls, gan elpu aizraujoši priekšnesumi.»

Laikraksts «Mirror»: «Graujošais 22 dziesmu sets ietvēra visas populārākās Pink dziesmas, piemēram, «Get The Party Started» un «Lady Marmelade», un, protams, arī jaunos hitus «Stupid Girls» un «U + Ur Hand». Bet īpašs pārsteigums bija Boba Mārlija leģendārās dziesmas «Redemtion Song» kaverversija. Lieliski!»

Pink jaunā albuma «I'm Not Dead» pārdošanas apjomi Eiropā pārsnieguši vienu miljonu, un tas vēlreiz apliecina viņas šā brīža lielo popularitāti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu