Piektais attiecību bojāšanas zelta likums

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektais attiecību bojāšanas zelta likums skan šādi: nekad partnerim nesagādājiet patīkamu pārsteigumu!

Tā jau var sabaidīt lauleni, ka šis vai šī mēma paliek uz mūžu, vai vispār noliek karoti. Tad atkal jāmokās un jāmeklē jauns. Dzīve bez pārsteigumiem taču ir tik mierīga. Dari, kas ierasts, un netraumē savu nervu sistēmu!

Kas tad notiks, ja sieva uzvilks erotisku apakšveļu? Vecītis vēl sāks gribēt biežāk nekā ir paredzēts — reizi mēnesī. Vīrieši taču paliek dulli uz ko jaunu un neparastu. Kā tad viņu pēc tam lai kontrolē? Iepatiksies, vēl sagribēs pamēģināt kur citur!

Tāpat vīriem nekādā gadījumā nav jāaicina savas sievas uz romantiskiem randiņiem. Randiņu laiks bija, kad iepazinās. Tagad viss! Nekādu romantiku! Citādi šai vēl sagribēsies runāt par intimitāti jūsu attiecībās. Pieauguši cilvēki nemāžojas ar intimitāti un attiecības nekopj.

Gadījumā, ja jums ienāk prātā savam laulenim ko sīku un mīļu uzdāvināt, mudīgi pacentieties to izmest no galvas. Mazās dāvaniņas taču apliecina uzmanību un to, ka tiek domāts par partneri. Par lauleņiem nedomā! Tos vienkārši ignorē!

Vēl efektīvāka piektā attiecību bojāšanas zelta likuma ievērošana būtu tad, ja izmanītos aizmirst otra vārda dienas, dzimšanas dienas un kāzu jubilejas, nemaz nerunājot par kaut kādiem tur citiem atzīmējamiem datumiem.

(Turpmāk — beidzamais, sestais, attiecību bojāšanas zelta likums.)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu