«Jautājumi zem deķa» 11. Meklēju svinga klubu!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reinis Oliņš

Seksologi regulāri atbild uz lasītāju vēstulēm. Žurnāls «Princese» laipni atļāva ar šīm atbildēm iepazīstināt arī mūsu lasītājus. Problēmas, kas rodas «zem deķa», mēdz būt līdzīgas…

Esmu 22 gadus vecs vīrietis. Lūdzu, palīdziet man atrast svinga klubu. Un kā lai es iesāku sarunu par šo tēmu ar savu draudzeni?

Attiecības mums ir ļoti nopietnas, seksuālajā dzīvē nav iestājusies rutīna, tomēr svingošana man liekas ļoti saistoša. Palīdziet!

(Vīrietis, 22 g. v.)

Domāju, ka šādu klubu apmeklējums neatrisinās problēmas būtību, jo iemesls patiesībā meklējams tanī aspektā, kas jums liek vai rada šīs vēlmes apmeklēt vietas, kur savā starpā kopojas dažādi pāri. Vai tā ir tendence izrādīties, neapmierinājums ar esošajām seksuālajām attiecībām, apspiestās homoseksuālās jūtas vai kāds cits iemesls. Šajā situācijā saskatu to, ka jūs savas draudzenes aizsegā vēlaties apmierināt savas — varbūt pat neapzinātās — vēlmes.

Protams, jūs varat pierunāt draudzeni un doties uz kādu klubu, bet ar to būs par maz, jo pēc laika jūsu prasības pieaugs un būs citas vajadzības.

Būtu laikam vispirms jānoskaidro slēptie motīvi, kas jums liek domāt par grupveida attiecībām, kaut gan pats rakstāt, ka seksuālajā dzīvē nav iestājusies rutīna.

* * *

Esmu visu laiku griboša un nevaru to dabūt... kad es gribu!!!

(Sieviete, 18 g. v.)

Pastāvīga neapmierinātība, trauksme, ko izraisa nemitīga un neremdināma vēlme pēc seksa, parasti vispirms liecina par psiholoģiskām problēmām.

Jums būtu vēlams apmeklēt speciālistu, lai noskaidrotu šo vēlmju īsteno iemeslu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu