Atzinība par atkritumos atrasta kucēna izaudzināšanu (2)

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

17. oktobrī sporta centrā „Mežaparks” notikušajā lielākajā labdarības suņu izstādē BIG Match Show, atzinību par Sunim draudzīgāko gada veikumu saņēma Diāna Odumiņa no Gulbenes novada, kas pilsētas centrā atkritumu tvertnē izmestu kucēnu bez actiņām izaudzinājusi par skaistu suni.

Par Diānu Odumiņu balsis atdeva 70% no visiem, kas internetā balsoja par trim titulam Sunim draudzīgākais gada veikums izvirzītajām kandidatūrām – Danutu un Mārtiņu Priedēm, Diānu Odumiņu un Solvitu Vēveri.

BIG Match Show patronese Diāna Kubasova atzina: ļoti labi, ka starp mums ir cilvēki, kas spēj ar savu labestību sniegt tik daudz pamestajiem dzīvniekiem un arī apkārtējiem.

  „Ir svarīgi apzināties klaiņojošo un pamesto dzīvnieku problēmas un atzinīgi novērtēt tos cilvēkus, kas izrāda rūpes šajā jautājumā, izvirzot tos kā piemēru citiem,” piemetina Simona Kubusova.

Labdarības suņu izstādē BIG Match Show varēja piedalīties ikviens gan šķirnes, gan bezšķirnes suns un viņa saimnieks, tādējādi atbalstot Juglas suņu patversmi. Pavisam dalībai izstādē reģistrējās vairāk nekā 100 suņu, un viņus konkursos un sacensībās atbalstīja vairāk nekā 400 draugu, līdzjutēju un apmeklētāju.

Konkursā Saimniekam līdzīgākais suns balvu ieguva Fidži un viņa saimniece Kristīne Rutule
Konkursā Saimniekam līdzīgākais suns balvu ieguva Fidži un viņa saimniece Kristīne Rutule Foto: Publicitātes foto

Konkursā Saimniekam līdzīgākais suns balvu ieguva Fidži un viņa saimniece Kristīne Rutule. Fidži ir suns, kas bija nokļuvis patversmē, un par savu īsto saimnieci ieguva Kristīni, kas ne tikai rūpējas par suni, bet kopā ar to arī izbauda brīvdienas un aktīvās atpūtas priekus.

Šova galveno balvu – Labākais izstādes suns ieguva pusotru gadu vecā bezšķirnes kucīte Dora un viņa saimniece Sintija Ozoliņa.
Šova galveno balvu – Labākais izstādes suns ieguva pusotru gadu vecā bezšķirnes kucīte Dora un viņa saimniece Sintija Ozoliņa. Foto: Publicitātes foto

Šova galveno balvu – Labākais izstādes suns ieguva pusotru gadu vecā bezšķirnes kucīte Dora un viņas saimniece Sintija Ozoliņa.

Žūrijā, kas vērtēja dalībnieku sniegumu, bija Latvijas Kinoloģiskās federācijas prezidente, starptautisku izstāžu tiesnese un eksperte Vija Klučiniece, kinologi Ivars Lielpēteris, Madara Alsksne, Dāvis Muižnieks, Jūlija Bogomolova, Elīna Repše, veterinārārste Māra Jansone un hendlere Adele Branceviča.

Visi labdarības suņu izstādes BIG Match Show ieņēmumi tiks ziedoti Juglas suņu patversmei – dzīvnieku dzīves apstākļu un uzlabošanai un sanitāro iekārtu atjaunošanai.

BIG Match Show Latvijā organizēja BIGBANK sadarbībā ar Juglas Dzīvnieku Aizsardzības Grupu. „Mēs esam gandarīti, ka organizējām šo pasākumu. Šodien kopā ar apmeklētājiem un dalībniekiem baudījām sacensības un priekšnesumus, bet drīzumā par izstādē iegūtajiem līdzekļiem tiks uzlaboti apstākļi Juglas suņu patversmes iemītniekiem, un es ceru, ka tas padarīs viņu ikdienu, ilgojoties pēc jauniem saimniekiem, daudz patīkamāku,” pēc pasākuma atzina viens no sacensību organizatoriem Juris Pūce, BIGBANK Latvijas filiāles vadītājs.

BIG Match Show šogad notika visās trīs Baltijas valstīs un ir lielākā ikgadējā suņu labdarības izstāde Baltijā, kuras mērķis ir pievērst sabiedrības uzmanību pamesto dzīvnieku problēmai, tās risināšanas iespējām un atbalstīt klaiņojošo dzīvnieku patversmes. Pasākumu organizēja BIGBANK AS sadarbībā ar Baltijas suņu aizsardzības biedrībām. Šogad BIG Match Show Igaunijā notika sesto reizi, Latvijā – otro reizi, bet Lietuvā – pirmo reizi.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu