«Morning After» dodas turnejā un prezentē dziesmu «Lido»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupa «Morning After» pēc ilgāka pārtraukuma atsāk aktīvi koncertēt Latvijas labākajos dzīvās mūzikas klubos, atklājot turneju 7. oktobrī klubā «Spalvas pa gaisu».

Radošais pārtraukums deva jaunu sparu un iedvesmu dziesmas «Lido» ierakstam un koncerta programmai, kas būs dzirdama septiņos koncertos. Valmierā «Multiklubā» «Morning After» iesildīs «PostMarka», kas šogad guvusi panākumus jauno grupu konkursos. Liepājā grupa piedalīsies Latvijas 1. rokkafejnīcas ceturtās dzimšanas dienas svinībās, bet turnejas vidū svinēs pati savas pastāvēšanas trešo dzimšanas dienu.

Jaunā dziesma «Lido», kas tapusi ar Agates vārdiem, iedvesmojoties no personīgām emocijām, stāsta par sirds brīvību no šaubām un pārmetumiem, par to, ka dzīve turpinās un visas pārmaiņas notiek uz labu. Turnejas jaunajā programmā šarmantais stils un elegance mijas ar enerģijas pārpilnu skanējumu.

«Mēs tiešām esam sailgojušies pēc aktīviem koncertiem un nevaram vien sagaidīt, kad varēsim iekustināt publiku un iegriezt ballīti!» — tā Agate.

Koncerti notiek:

7. oktobris «Spalvas pa gaisu» (Rīga)
12. oktobris «Multiklubs» (Valmiera) + «PostMarka»
14. oktobris «Pablo» (Liepāja)
4. novembris «Morning After» 3 gadi! (precizēsim vietu)
17. novembris LMA Studentu klubs (Rīga)
22. novembris «Jelgavas Baltie krekli» (Jelgava)
23. novembris «Četri balti krekli» (Rīga)
25.novembris Kuldīgas kultūras nams (Kuldīga)

«Morning After» — rīts pēc prieka vai skumjām, bezmiega vai sapņiem — mūzika, kas paceļ spārnos. «Morning After» turpina Latvijā aizsāktās tradīcijas džeza, funk, disko un soulmūzikas virzienā.

Dziesma «Lido»
Mūzikas autori: Māris Vitkus, Jānis Olekšs, Agate Dombrovska, Miķelis Studers, Dairis Petrauskis, Toms Rudzinskis
Teksta autors: Agate Dombrovska

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu