Apskati beidzot «Dagmāru»!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: DFE

Portāls «Apollo» piedāvā noskatīties septembrī tapušo video klipu jaunam «Double Faced Eels» skaņdarbam, kas klausītājiem pieejams trijās valodās - latviešu valodā tā ir «Dagmāra», krievu valodā - «Tatjana», savukārt angliski skolotāja ir Dženifera.

Kā zināms, dziesmā viss ir par un ap skolas tematiku, līdz ar to grupas sirds dziļākās vēlmes tika vizuāli izpildītas un zuši varēja iejusties skolnieku lomā kā vecajos labajos laikos.

Skolas dzīve, skolotāja, skolnieki tā ir aktuāla tēma «Double Faced Eels» un mūsdienu jaunatnei. Ar video palīdzību tiek atspoguļotas optimizācijas teorijas pamata principi, kas ietver sevī ciešu saikni starp skolotāju un tās skolniekiem.

Klips tika filmēts svētdienas dienā, kad Ādažos bija klusuma brīdis, līdz ieradās divkosīgie zuši ar brigādi un izjauca visu nostalģisko atmosfēru. Tika izārdīts matemātikas kabinets, skolotāju tualetes, koridori un kāpņu telpas, kā arī mauriņš pie skolas ieejas. Kopējais video melnā materiāla veidošanas laiks bija apmēram 38 stundas. Šajā laikā dziesma tika atskaņota 53 reizes visās valodās, tika patērēts 50 litri ūdens un izdzerti 12 tējas iepakojumi.

«Double Faced Eels» saka lielo paldies Ādažu vidusskolas direktoram Ivaram Balamovskim, skolotājai Inārai Miculei, kuras klasē notika viss jandāliņš, skolotājai Albīnei Petrovai, kuras nervi tika bojāti ar elektrības padeves vairākkārtēju pārtraukšanu, skolas organizatoriem Ievai Ginterei, Laumai Kazākai, Aivaram Vaišļam un Kasparam Olderim, pacietīgajai apkopējai. Milzīgs paldies skolas dežurantam par izturību un vēl ŠO UN TO :), kā arī visiem pārējiem vadu turētājiem, tehniskajam personālam, skolniekiem, aktieriem, grimētājai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu