Vai Kriss de Burgs ir svētais?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: online.de

Dziedātājs Kriss de Burgs, kas pagājušā gadsimta astoņdesmitajos gados bija iekarojis klausītāju sirdis un ausis ar vairākām mīlas romancēm, apgalvo, ka ar savām rokām spēj dziedināt slimos.

«Lady In Red» izpildītājs paziņojis, ka viņam piemīt Jēzus Kristus spējas un viņš ir izdziedinājis cilvēku, kurš nespēja staigāt. Kādā britu TV šovā mūziķis pavēstīja: «Esmu atklājis, ka spēju dziedināt ar savām rokām. Rietumindijā es sastapu cilvēku, kurš nestaigāja. Es viņam pieskāros, un šis cilvēks varēja piecelties kājās.»

Reliģiskajā šovā «Debesis un zeme» de Burgs paziņoja arī, ka par savām spējām runā negribīgi, jo ir pārliecināts, ka citi viņam neticēs: «Es mēģinu to apslāpēt.» 

Runas par dziedātāja dziednieka spējām parādījās jau 2004. gadā, kad viņa meita izpauda plašākai sabiedrībai par šo «dāvanu». Toreiz Kriss de Burgs draudēja iesūdzēt tiesā jebkuru, kurš pieminēs šīs dziednieka spējas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu