Grupa «Bez PVN» piedāvā jaunāko radiosinglu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šis ir grupas «Bez PVN» trešais radiosingls no novembrī gaidāmā albuma, taču tas jau tagad gūst vislielākos panākumus Latvijas radiostacijās. «Latgales Radio TOP 20» jau pirmajā nedēļā singls atrodas 1. vietā. Tāpat singls tuvākajā laikā gaidāms parādamies arī citās lielākajās Latvijas radiostacijās.

Grupa sākusi savu darbību 2003. gada 27. decembrī, līdz ar pirmo koncertu Kārsavas Tautas namā. Patlaban grupā darbojas četri jaunieši no Latgales, kas dzied valodā, kurā domā, un pārstāv tādu vēl nebijušu stilu pasaulē kā latgaļu rock. Grupā darbojas:

Kristaps Rasims (Kips) — balss, elektriskā ģitāra; Latvijas Kultūras akadēmija, aktiermeistarības students;
Guntis Rasims (daGunchi— balss, akustiskā ģitāra, akordeons; «Latgales Radio» dīdžejs; BA «Turība», sabiedrisko attiecību students;
Aija Repša (Aja) — bass ģitāra, flauta; Latvijas Kultūras akadēmija, starptautisko attiecību studente;
Artūrs Morozs (Arča) — sitamie instrumenti; BS «Nimfa».

«Bez PVN» pastāvēšanas laikā ir piedalījusies gandrīz visos lielākajos Latvijas jauno grupu festivālos un konkursos un guvusi vērā ņemamus panākumus, īpaši skatītāju atbalstu, kā arī bijusi īpašo viesu statusā tādos lielākajos Latvijas mūzikas festivālos kā «Osvalds 2005, 2006», «Muzykys Skrytuļs 2005, 2006», «Tu esi pamanīts 2006» u. c. Grupa un tās pārstāvji ir darbojušies arī vairākos projektos, arī kopā ar grupu «Borowa Mc».

Pagājušā gada vasarā tika sākts darbs pie jaunā albuma ieraksta, taču dažādu iemeslu dēļ, kas vairāk saistīti ar Latvijas mūzikas industrijas «īpatnībām», albuma izdošana tika atlikta. Taču šā gada novembrī beidzot arī grupas debijas albums ieraudzīs dienas gaismu visā Latvijā.

Pašlaik aktuāls ir arī viens no iepriekšējiem radiosingliem «Izzeimuots nu Rosys», kas videoversijā atguvis savu «otro elpu» un ļoti labus panākumus rāda Latvijas Televīzijas kanālos. Latvijas Mūzikas kanāla TOP 20 (LMK) pašlaik grupa ieņem 5. vietu, bet LTV 7 radījumā «SeMS» jau pirmajā nedēļā ierindojās 1. vietā un pašlaik ir pārliecinoša līdere.

Dziesmas «Mes Poshi (Nūkrist laikā)» ieraksts veiksts Siguldas SS.
Mix un māsters — Kaspars Tobis.
Teksta un mūzikas autors — Guntis Rasims.
Viesmākslinieks — Jēkabs Kacens, perkusijas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu