Ko vēlas vīrieši 20, 30 un 40 gadu vecumā...

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baiba Aprāne/Apollo

Sievietes dažkārt nebeidz brīnīties, kāpēc vīrieši joprojām ir kā puikas? Vai viņi kādreiz pieaugs un pamanīs ne tikai sievietes ārieni, bet arī to skaisto, jauko personu, kas aiz tās slēpjas? Lai noskaidrotu, ko domā viņi paši, pajautājām to dažāda vecuma vīriešiem.

Divdesmitgadnieki

«Mana pirmā doma, ieraugot sievieti, ir — vai es vēlos seksu ar viņu,» atzīstas 23 gadus vecais biržas brokeris Andrejs. «Šajā dzīves posmā es nemeklēju neko ilglaicīgu.»

Lielākajai daļai divdesmitgadnieku primārā ir savas vietas atrašana dzīvē — iegūt izglītību, labi atalgotu darbu, sākt veidot karjeru. Divdesmitgadnieki vēlas sievieti kā papildu rotu, lai parādītu savam bosam un visai pasaulei — hei, es taču esmu viens foršs čalis, ja ar mani kopā ir tāda seksīga beibe!

Taču arī viņi mācās. «Pamazām saprotu, ka skaista seja nav galvenais,» atzīst 27 gadus vecais mārketinga konsultants Pēteris. «Es joprojām pirmām kārtām sievietē redzu izskatu. Taču bez tā vēlos sev blakus arī saprotošu un jūtīgu meiteni.»

Trīsdesmitgadnieki

«Kad man bija septiņi gadi, es vēlējos, lai mana draudzene būvē skaistu smilšu pili. 17 gadu vecumā vēlējos kādu, kura būtu manī ieķērusies. 27 gadu vecumā galvenais bija, lai viņa nebūtu apsēsta ar domu par laulībām. Pašlaik, kad man ir jau 30, vēlos blakus kādu, kas ir pietiekami saprātīga un stabila,» saka radošas profesijas pārstāvis Jānis.

Vīrieša gaume ap gadiem 30 mainās. Pēc daudzajiem eksperimentiem viņš pamazām saprot, ko vēlas, tāpēc meklē sievieti, kas piepildītu šīs vēlmes. Iespējams, viņš jau meklē kādu, kas būtu viņa sieva un bērnu māte. Vīrieši, kuriem jau pāri 30 gadiem, sāk just vēlmi veidot savu ligzdiņu.

39 gadus vecais IT konsultants Pēteris atzīstas, ka vairs nemeklē meiteni randiņiem, bet vēlas satikt savu dzīves partneri.

Četrdesmitgadnieki

Viņi, lai arī novērtē sievietes daili, vairs nav tik viegli aptinami ap pirkstu. Četrdesmitgadnieki jau lūkojas pēc satura. Daudzi ir iekšēji sevi izdedzinājuši, dzenoties pēc naudas, veidojot karjeru, tāpēc nereti jūtas vientuļi, jo nav neviena, ar ko dalīties savos sasniegumos.

41 gadu vecais sistēmu administrators Sandis: «Pašlaik esmu vairāk ieinteresēts sievietes raksturā, nevis «iesaiņojumā». Man svarīgāk ir zināt, vai viņa ir gatava dot tikpat, cik ņemt.»

Šajā vecuma posmā vīrieši domā par saskaņu. Viņiem rūp, vai ar sievieti vienos arī kopīgas intereses un plāni.

«Ja man galvenais priekšnoteikums joprojām būtu sievietes izskats, būtu nesalīdzināmi vienkāršāk satikt to, ko meklēju,» saka 41 gadu vecais reklāmas speciālists Bruno. «Ja sieviete ir tikai skaista, bet nav saskaņas un kopīgu interešu, es ātri zaudēju interesi. Gribu būt kopā ar kādu, kas smejas par tiem pašiem jokiem, par ko es. Vēlos sev blakus kādu, kura rūpētos par mani arī tad, kad būtu grūti brīži, un ļautu to pašu darīt man. Sastapt šādu cilvēku dažkārt šķiet kā neiespējamā misija.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu