Astašenko pamet «Slovan» vienību

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Virkne mūsu hokejistu ir aizvadījuši spēles eiropas hoekja līgās. Cipulis, Vasiļjevs un Macijevskis izcēlās ar rezultivitāti.

Slovākija
Slovākijas Ekstralīgā Mārtiņa Cipuļa pārstāvētā «Poprad» vienība savās mājās uzņēma «Košice» hokejistus. Cipulis guva vienu vārtus mazākumā tobrīd izvirzot savu komandu vadībā ar 4:2. Svētki nebija ilgi, jo jau pēc 16 sekundēm viesiem tomēr izdevās gūt vairākumā. «Poprad» vienība 1 minūti pirms trešās trešdaļas beigām guva vēl vienus vārtus un svinēja uzvaru spēlē ar 5:3 (0:1, 2:1, 3:1).

Arga Saviela pārstāvētā «Žilina» savās mājās piedzīvoja sakāvi 1:5 (1:0, 0:3, 0:2) pret «Martin» vienības hokejistiem. Saviels spēles protokolā nav atzīmējies.

Kā ziņo «Slovan» kluba oficiālā mājas lapa, tad Kaspara Astašenko vietā klubā ir iesaistīts pašmāju jaunais perspektīvais aizsargs Milans Hruška no «Nitra» vienības. Acīmredzot mēneša laikā Astašenko bālais sniegums (11 spēlēs viena piespēle, 59 soda minūtes un +2 lietderības koeficients) Slovākijas Ekstralīgas līdervienībai nav bijis pieņemams. Pagaidām tālākās Astašenko gaitas nav zināmas. Astašenko aizstājējs jau pirmajā spēlē atdeva vienu rezultatīvu piespēli, nopelnīja 4 soda minūtes un spēli beidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +3. «Slovan» savās mājās ar 7:1 (4:0, 1:1, 2:0) sagrāva «Skalica» vienību.

Čehija
Čehijas Ekstralīgā Gunta Galviņa un Armanda Bērziņa pārstāvētā «Vsetin» vienība papildlaikā ar 2:1 (0:1, 0:0, 1:0, 1:0) pieveica «Pardubice» vienību. Mūsējie pie rezultivitātes punktiem nav tikuši.

Šveice
Krišjāņa Rēdliha pārstāvētā «Fribourg-Gotteron» izbraukumā ar 1:3 (0:0, 0:1, 1:2) piekāpās «Zug» vienībai. Rēdlihs spēles protokolā nav atzīmējies.

Vācija
Vācijas DEL līgā Herberta Vsiļjeva pārstāvētā Krēfeldes «Pinguine» vienība izbraukumā ar 2:4 (0:0, 2:4, 0:0) piekāpās «Ingolstadt» vienībai. Vasiļjevam šajā spēlē vieni gūti vārti un 2 soda minūtes.

Arvīda Reķa pārstāvētā Augsburgeras «Panthers» vienība piedzīvoja smagu sagrāvi ar 0:6 (0:2, 0:3, 0:1) piekāpjoties «Eisbaren Berlin» vienībai. Reķis spēles protokolā nav atzīmējies.

Dānija
Dānijas Oddset līgā Aleksandra Macijevska un Sergeja Višegorodceva pārstāvētā Odenses «Bulldogs» izbraukumā ar 5:1 (2:1, 3:0, 0:0) pieveica «AaB Ishockey» vienību. Macijevskis šajā spēlē guva divus (pirmos un ceturtos) vārtus. Višegorodcevs spēles protokolā nav atzīmējies.

Aleksandra Semjonova pārstāvētā Herningas «Blue Fox» ar 2:1 (0:1, 0:0, 1:0, 0:0, 1:0) tikai pēcspēles soda metienu sērijā spēja pieveikt Rodovres «Mighty Bulls» vienību. Semjonovs pēc kautiņa iepriekšējā spēlē un diviem 5+20 minūšu noraidījumiem acīmredzot arī ir saņēmis vismaz vienas spēles diskvalifikāciju un attiecīgi šajā spēlē nepiedalījās.

Sergeja Čubara pārstāvētā Nordjelandas «Cobras» vienība izbraukumā ar 6:2 (1:1, 1:1, 4:0) pieveica «EfB Ishockey» vienību. Čubars spēles protokolā nav atzīmējies.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu