Fogele palikusi bez balss

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.mis.lv

Aģentūras «Mis Latvija» direktore Inta Fogele jau otro nedēļu dzīvo bez balss. Trakākais, ka to paņēmušas nevis vēlēšanas, bet gan slimība. Lai kaut nedaudz atvieglotu Fogeles komunicēšanu, par viņas balsi pēc speciāli izstrādā grafika «piestrādā» direktores vadītie konkursanti. Piemēram, Agris Blaubuks šo misiju veica pat «Miss World 2006» konkursā Varšavā.

Slimniece rāda modes

To, cik grūti patlaban klājas «Mis Latvija» direktorei, vislabāk saprot tie, kas zina Fogeles komunicēšanās spējas: viņa var runāt stundām ilgi, aizrautīgi stāstot par kārtējo gatavošanos kādam konkursam vai iegūtajiem lauriem. Nu viņa spēj tikai ar grūtībām čukstēt, jo bronhīts, ar ko viņa devās uz pasaules skaistuļu konkursu Varšavā, licis iedzīvoties briesmīgā laringītā. Lai veiksmīgi izārstētos, ārsts ieteicis nerunāt divus mēnešus, pat čukstus ne. Taču tā vietā, lai gulētu mājās, Fogele ne tikai dodas uz biroju un cilā tālruņa klausuli, čukstus cenšoties kādam ieskaidrot, kas notiek, bet pat demonstrē modes. Piemēram, kopā ar konkursantiem pirms nedēļas «Roberto Cavalli» un «Chanel» modes skatē «Šaurums» un «Sapņu fabrikā» Itālijas modes festivālā. Slimniece tik nosmej, ka jūtoties kā modele, kurai ir, ko teikt, lai gan parasti esot otrādi.

«Viņa ir traka!» par direktori teic kāda balss biroja tālrunī, atzīstot, ka veselībai vajadzētu būt svarīgākai par sabiedriskajām aktivitātēm. Fogeles skaistuļi pat sagatavojuši dežūru grafiku, lai uz maiņām izlīdzētu ar savu balsi.

Par daudz svinēji?

«Ar katru stundu viņa sāka izdzist,» atceras «Misters Latvija 2002» Agris Blaubuks, kurš Fogeli pavadīja uz pasākumu Varšavā. Viņš bilst, ka Inta patiešām jutusies briesmīgi, «nespēdama kārtot sev raksturīgās lietas», sarunādamās ar Agra starpniecību un no apkārtējiem uzklausīdama zobgalības par balss zaudēšanu uzdzīvē. «Intai vajadzētu sevi vairāk saudzēt un kārtīgi uzlikt vismaz šalli,» atzīst «Miss World 2006» Latvijas pārstāve Līga Meinarte, kura arī pati pēc lielā konkursa bijusi nedaudz apslimusi, taču, mazliet pažēlojot sevi, ātri tikusi uz kājām.

Pati Fogele čukst, ka visgrūtāk sazināties esot pa mobilo tālruni, jo tam ir blakus trokšņi. Tādēļ ne viens vien zvanītājs paliekot nikns. «Viņi met nost klausuli un domā, ka nevēlos ar viņiem runāt, taču patiesībā nemaz nedzird, ko cenšos izstāstīt,» čukstus secina sirdzēja, neslēpjot, ka bezspēcības dēļ dažbrīd uznākot arī raudiens. Tiesa gan, tas šoreiz diezin vai palīdzēs, tāpēc «VZ» novēl Fogelei labāk ķerties vien pie ārstu klausīšanas un sevis saudzēšanas!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu