«Reklāmas rīmu nakts» būs atrakciju un neparastu satikšanos pilna

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Arī devītajā «Reklāmas rīmu naktī», kas notiks jau 3. novembrī Rīgas Kongresu namā, reklāmas klipu seansu starplaikos notiks īpašas akcijas un atrakcijas, par kurām rūpēsies «Reklāmas rīmu» ilggadējie un jaunie draugi. Muzikālā daļa solās būt interesanta — lai piedalītos pasākumā, Latvijā no ārvalstīm ieradīsies «Jaffa» dīdžeji.

Pasākuma ģenerālsponsors «Nokia» «Reklāmas rīmu nakts» apmeklētājus aicinās uzspēlēt futbolu Kongresu nama foajē izvietotā virtuālā sporta laukumā, kā arī nofotografēties «Nokia» stendā. Vienam no aktīvākajiem un veiksmīgākajiem akcijas dalībniekiem būs iespējams laimēt jauno «Nokia» N73 telefonu.

Par īpašu gaisotni rūpēsies arī «Adidas Originals», aicinot brīva gara cilvēkus meklēt, radīt, baudīt savu oriģinalitāti.

Izdevniecības «Žurnāls Santa» Zelta meitenes apmeklētājiem piedāvās iespēju iegūt savā īpašumā žurnāla «Klubs» abonementus visam 2007. gadam un «Kluba» Zelta karti, savukārt «Jagermeister» meitenes katram rīmu gardēdim piedāvās sagaidīšanas dzērienu.

Par izklaides iespēju rūpēsies seni un mīļi «Reklāmas rīmu nakts» draugi — «Jaffa Riga» dīdžeji — reklāmas klipu seansu starplaikos Kongresu nama foajē pārtaps par deju laukumu. Pēc divu gadu prombūtnes Rīgā ieradīsies gan «Jaffa Magazine» galvenais redaktors Arnolds Lāns, lai pagodinātu «Jaffa Magazine» jaunā numura iznākšanu, gan arī «Jaffa Riga» DJ Heincha, kas jau četrus gadus dzīvo Luksemburgā. Turklāt katram apmeklētājam pie ieejas būs iespēja iegūt žurnāla jauno numuru, kurā būs arī «Reklāmas rīmu nakts» programma.

www.komakademija.lv

www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu