Daugaviņam trīs rezultatīvas piespēles vienā spēlē

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kanādas junioru līgās aizvadītas virkne spēļu ar Latvijas hokejistu piedalīšanos.

OHL līgā Kriša Grundmaņa un Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Toronto «St. Michael`s Majors» izbraukumā ar 7:6 (2:2, 2:2, 3:2) pieveica Misisaugas «Ice Dogs» vienību. Daugaviņam šajā spēlē trīs rezultatīvas piespēles, 2 soda minūtes un neitrāls lietderības koeficients. Viņš arī tika atzīts par spēles trešo zvaigzni. Grundmanis nopelnīja 4 soda minūtes un negatīvu lietderības koeficientu -1.

WHL līgā Kaspara Saulieša pārstāvētā Kelovnas «Rockets» vienība tikai pēcspēles metienu sērijā savās mājās ar 4:3 (2:1, 1:0, 0:2, 0:0, 1:0) pieveica «Cougars» vienību. Saulietis guva vārtus spēles 26. minūtē, palīdzot «Rockets» izvirzīties vadībā ar 3:1. Diemžēl komanda pārsvaru nenoturēja un uzvarētāja noteikšanai bija nepieciešami pēcspēles metieni. Pateicoties tieši Saulieša rezultatīvam metienam, Kelovna uzvarēja mačā.

QMJHL līgā Oskara Bārtuļa pārstāvētā «Screaming Eagles» savās mājās tikās ar «Fog Devils» vienību un piedzīvoja zaudējumu 1:3 (1:0, 0:0, 0:3). Bārtulim rezultatīva piespēle, kā arī nerealizēts soda metiens otrā perioda 3. minūtē. Bārtulis nopelnīja 4 soda minūtes, veica 4 metienus pa pretinieku vārtiem un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu