Daugaviņam trīs rezultatīvas piespēles vienā spēlē

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ZZ1

Ar mainīgām sekmēm Latvijas jaunie hokejisti aizvadījuši spēles Ziemeļamerikas junioru līgās.

OHL līgā Kaspara Daugaviņa un Kriša Grundmaņa pārstāvētā Toronto «St. Michaels Majors» ar 6:3 (4:1, 0:2, 2:0) uzvarēja «Kitchener» komandu. Daugaviņš izcēlās ar trīs rezultatīvām piespēlēm, asistējot savas komandas pirmo, trešo un piekto vārtu guvumā, kā arī nopelnot pozitīvu lietderības koeficientu +2. Grundmanis spēlei nebija pieteikts.

Artūra Ozoliņa pārstāvētā «Guelph» komanda ar 4:1 (3:0, 1:0, 0:1) pieveica «Mississauga». Artūra Ozoliņa vārds mača pieteikumā nebija atrodams.

«Peterborough Petes», kurā spēlē Latvijas junioru izlases aizsargs Arturs Kulda, ar 2:5 (2:0, 0:1, 0:4) atzina «Sudbury» pārākumu. Kulda šajā spēlē ar rezultavitātes punktiem nav izcēlies, spēli pabeigdams ar netrālu lietderības koefcientu.

WHL līgā Kaspara Saulieša «Rockets» ar 5:2 (0:2, 0:0, 5:0) pieveica «Chilliwack» hokejistus. Saulieša kontā gūti vārti un rezultatīva piespēle, un pozitīvs liedtderības koeficients +2.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu