Iznākusi «Internet Explorer 7.0» versija

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piecus gadus pēc «Internet Explorer 6» izlaišanas parādījusies atjauninātā versija 7.0 ar būtiskām pārmaiņām dizainā un funkcionalitātē. Plaša interneta pārlūka izplatīšana vēl nenotiks līdz novembrim, kad «Internet Explorer» būs pievienots augstas prioritātes automātiskajiem «Windows» atjauninājumiem.

«Microsoft» paziņojis, ka IE 7.0 ir līdz šim drošākais pārlūks. «Active-x» filtrs, kas atslēgs lielāko daļu «Active-x» kontroles pārlūkā, pievienota «tab» līnija pārlūkā, kas ļaus skatīties vairākas lapas vienā logā, vienkāršota meklēšana un pievienots RSS atbalsts.

«Internet Explorer» tagad pieejams datoriem ar ieinstalētu «Service pack 2», «Windows XP Pro 64» un «Windows Server 2003» lietotājiem. IE 7.0 tika izlaists divas dienas pēc «Firefox» relīzes kandidāta 3.

«Internet Explorer» joprojām ieņem pārliecinošu pirmo vietu starp pārlūkiem ar 82,1%, bet «Firefox» ieņem otro vietu ar 12,5%. Pirms gada šajā pašā laikā «Internet Explorer» bija 86,9% un «Firefox» bija 7,5% tirgus daļas. Detalizētāku informāciju iespējams iegūt «Microsoft» mājas lapā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu