Kortnija Lova: «Mans ķermenis ir pārāk skaists»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: poster.net

Skandalozā grupas «Nirvana» līdera Kurta Kobeina atraitne Kortnija Lova apgalvo, ka nespēj sevi ierobežot ar apģērbu. Dziedātāja apgalvo, ka viņas ķermenis ir pārāk skaists, lai to slēptu.

«Pašlaik esmu savā labākajā formā — mans ķermenis izskatās lieliski! Nūdisms man šķiet dabisks.»

Nupat Kortnija Lova arī paziņojusi, ka tieši Mels Gibsons bijis cilvēks, kurš piespiedis viņu meklēt profesionāļu palīdzību cīņā ar atkarību no heroīna. Britu laikrakstam «Sunday Times» Kortnija pastāstīja: «Es viņa priekšā aizcirtu durvis. Kopā ar mani bija divi citi narkomāni, tāpēc Mels nevarēja mani aizvest uz rehabilitācijas centru. Taču šie cilvēki devās kopā prom, jo vēlējās ar viņu apēst pa čīsburgeram, bet mans aizbildnis varēja mani aizgādāt uz klīniku.»

42 gadus vecā dziedātāja atzinās, ka joprojām nožēlo šķiršanos no aktiera Edvarda Nortona, ar ko iepazinās, koncertējot ar savu grupu «Hole». «Man ir bijuši vai nu ļoti labie, vai arī sliktie puiši. Lielisko Edu es pametu kādas viduvējības dēļ. Tas ir nomācoši un skumji.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu