«Misters Latvija» garneles iemaina pret hamburgeru

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.mis.lv

«Mistera Latvija 2005» Kārļa Karoļa (19) piedalīšanās konkursā «Mister International 2006» Singapūrā vainagojusies ar trešo vietu un mājās pārvestu apzeltītu statueti 3500 ASV dolāru vērtībā. Kārlis smej, ka vērtīgo trofeju būtu ar mieru ziedot aģentūras «Mis Latvija» direktores Intas Fogeles balss atgūšanas fondā, ja tāds būtu.

Konkursā, kas notika no 29. septembra līdz 8. oktobrim, sevi peldkostīmā, uzvalkā un intervijās mēģināja apliecināt 18 vīrieši no visas pasaules vecumā no 18 līdz 30 gadiem. Kārlim izdevās iegūt titulu «3rd-Runner-Up», bet galveno balvu ieguva 25 gadus vecs libānietis Visams Hanna.

Eksotiskajā Āzijas valstī Kārlis bijis pirmo reizi, taču tā pa īstam izbaudīt dabu vai vietējo viesmīlību neesot sanācis laika trūkuma dēļ. Tik vien paguvis, kā apmeklēt transvestītu veikalu un zooloģisko dārzu, kurš pārsteidzis ar dzīvnieku klīšanu brīvdabā: virs galvas lēkājuši mērkaķi, bet zem kājām varējušas parādīties čūskas vai iguānas. Diemžēl iemūžināties ar čūsku fotogrāfijā puišiem neesot bijis lemts, jo zooloģiskā dārza darbinieks norādījis, ka rāpulis ir noguris, tāpēc — nefotografējams.

Stāstot par transvestītu veikalu, Kārlis smej, ka puišiem no tā radies savdabīgs priekšstats par Singapūras sievietēm: «Kādu vakaru organizatori aizveda mūs uz supermārketu, kur trīs stāvos dažādos klubiņos bija izmitinājušies Singapūras transvestīti, kuri mats matā izskatījās kā sievietes un bāzās virsū ikvienam vīrietim, kurš parādījās tajā ēkā. Tas bija pretīgi! Viens no konkursantiem — puisis no Dienvidāfrikas — pat pamatīgi izbijās, jo, braucot uz konkursu, viņš bija domājis tur nokoļīt kādu meiteni... Taču ieraugot, ka sievieti grūti atšķirt no vīrieša, viņš šādu nodomu atmeta... Vācijas pārstāvis, kurš pats dzīvo Malaizijā, stāstīja: ja šajā valstī redzi perfektu meiteni, tad zini, ka viņa nav viņa, bet gan viņš!»

Baudīt eksotiku Kārlim nācies arī maltītes brīžos. «Ik dienu mēs ēdām tikai rīsus un dažādas jūras veltes. Viss bija vai nu ass, vai pārāk salds, tāpēc ne visai gāja pie dūšas... Tāpēc vienā vakarā organizatorus piespiedām mūs aizvest uz «McDonald's». Pēc divām porcijām frī kartupeļu un hamburgera beidzot jutos patiešām apmierināts!» atceras Kārlis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu