<i>Pink</i> sola iespaidīgu šovu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Iespaidīga skatuve, gaismu šovs, šokējoši priekšnesumi ir tas, ko varam gaidīt, kad dziedātāja Pink uzstāsies Latvijā.

Kā zināms, 1. novembrī «Arēnu Rīga» satricinās ilgi gaidītais amerikāņu šokējošās dziedātājas Pink koncerts. Māksliniece Latvijā ieradīsies ar iespaidīgi lielu tehnisko darbinieku skaitu, kas nodrošinās skatītājiem iespēju vērot dziedātājas uzstāšanos uz līdz šim Latvijā neredzēta skatuves risinājuma.

Pavadošais personāls ieradīsies ar trim autobusiem un septiņām kravas automašīnām. Salīdzinājumam — iespaidīgo koncertu sniegusī grupa «Simply Red» Latvijā ieradās ar trim autobusiem un tehnika tika transportēta ar četrām kravas automašīnām.

Lai no kravas mašīnām izkrautu visu Pink koncertam vajadzīgo tehniku, būs nepieciešami trīs izkrāvēji. Stinga un «Simply Red» koncertos tika izmantoti divi izkrāvēji.

Ekstravagantā dziedātāja Pink Latvijas koncerta apmeklētājus pārsteigs, uzstājoties uz iespaidīgas skatuves, kas veidota tā, lai dziedātāja atrastos maksimāli tuvu publikai. Kā koncerta organizatori jau ziņoja, stāvvietas uz koncertu tika pārdotas divu nedēļu laikā, un zāle būs ļoti piepildīta. Drošības nolūkā skatuves norobežošanai tiks izmantoti 70 metri aizsargbarjeru.

Skatuves izvirzījums jeb tā saucamā mēle iesniegsies zālē 18 metru garumā, turklāt tā veidota tā, lai dziedātāja varētu pārvietoties gan virs, gan zem tās. Skatuves platums būs 20 metru, un tā tiks veidota divos līmeņos. Skatuves sānos 12  metru augstumā no skatuves grīdas tiks uzstādīti divi ekrāni, lai visi koncerta apmeklētāji — gan stāvvietās, gan sēdvietās esošie — varētu labāk vērot dziedātājas uzstāšanos. «Arēnā Rīga» būs izvietotas vairākas kameras, kas filmēs koncertā notiekošo, un klātesošie to varēs vērot uz lielajiem ekrāniem.

Tā kā kopā ar dziedātāju ieradīsies liela komanda, ir pieprasīts iespaidīgs skaits ģērbtuvju un palīgtelpu, līdz ar to tiks izmantotas pilnīgi visas telpas aiz skatuves. Slavenā mūziķe Latvijā ieradīsies ar savu virtuvi.

Visas koncertam vajadzīgās tehniskās iekārtas ieradīsies kopā ar mūziķi no ārvalstīm. Latvijas tehniskās kompānijas nodrošinās vienīgi pasūtīto skatuves karkasu. Visu skatuves noformējumu, kā arī skaņas un gaismu iekārtas uzstādīs Pink turnejas tehniskais personāls. Kopējais iekārtu svars, neskaitot skatuves konstrukciju, ir 21 tonna. Gaismu tehnika vien sver 15 tonnas, bet skaņu tehnika — sešas tonnas. Ikvienā Pink pasaules turnejas «I'm Not Dead» koncertā tiek izmantota viena un tā pati skatuves uzbūve, līdz ar to Latvijas publika varēs baudīt tāda paša līmeņa priekšnesumu kā ikvienā citā Pink koncertā ārzemēs. Skatītājus koncerta laikā sagaidīs arī daudzi citi pārsteigumi.

Koncertaģentūra FBI paziņojusi, ka sakarā ar lielo pieprasījumu pēc skolēnu un studentu biļetēm koncerta organizatori sadarbībā ar dziedātājas Pink menedžmentu raduši iespēju piedāvāt skolēniem un studentiem vēl 1000 biļetes par 15 latiem. Akcijas biļetes nopērkamas no 25. oktobra visās «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās.

Iegādājoties akcijas biļeti, jāņem vērā, ka koncerta dienā pie ieejas «Arēnā Rīga» būs jāuzrāda attiecīgā apliecība, citādi ieeja koncertā tiks liegta.

Stāvlaukumā drošības apsvērumu dēļ biļetes vairs netiek tirgotas, un tās ir pārdotas. Akcijas biļetes par 15 latiem var iegādāties šādos sēdvietu sektoros: 308., 309., 310. un 311. sektors. Šie sektori atrodas «Arēnas Rīga» trešajā līmenī, tieši pretī skatuvei. Jebkurš cits interesents šajos sektoros biļetes var iegādāties par parasto cenu — 25 lati.

Kā jau ziņots iepriekš, 1000 īpašās akcijas biļetes (stāvvietas), kuras par 15 latiem varēja iegādāties skolēni un studenti, sākot no pirmās Pink koncerta biļešu tirdzniecības dienas, tika izpirktas nepilnas dienas laikā.

«Arēnas Rīga» durvis Pink koncerta apmeklētājiem 1. novembrī tiks atvērtas jau no plkst. 18.00. Koncerta iesildītāja, grupa no Igaunijas «Vanilla Ninja», uzstāsies plkst. 19.30, bet Pink uz skatuves kāps plkst. 20.30.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu