Visvairāk skatīto TV raidījumu tops

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no arhīva

Visvairāk skatītie televīzijas raidījumi izrādījušies tie, kas nevis ļāvuši ērti atlaisties zvilnī un, piemēram, savā nodabā dungot kādu populāru melodiju, bet gan uzjundījuši līdzdomāšanu un pat dusmas. Vai tas varētu nozīmēt, ka sabiedrība joprojām ir aktīva paust savu viedokli un nav vienaldzīga pret procesiem valstī?

1. «Kas notiek Latvijā?» (LTV)

Viens kārtīgs šovs domājošiem cilvēkiem, kurā «pie kāķa» žurnālists Jānis Domburs spēj uzvilkt visaugstākās amatpersonas. Arī tie, kuri no raidījuma nekā nesaprot, vismaz var realizēt tīksmi par otra letiņa apēšanu.

2. «Vakara intervija» (LTV)

Šķiet, vienīgais no augsta līmeņa raidījumiem, kurš nepiedāvā tukšas, «novalkātas» sejas un sarunas. Iespēja kārtīgi padomāt.

3. «Dāvidšovs» (TV5)

Nekaunīgais bēniņu tipāžs Dāvids atļaujas apšaubīt vissvētākās lietas, mētājoties ar uzbrukumiem un izsmējību, lai atraisītu viesu emocijas. Reizēm gan lielais šovmenis to visu dabū atpakaļ [piemēram, vizītkarti no apbedītāja] kā tādu bumerangu, kas pat kļuvis interesantāk, nekā vērot atkārtoto krāniņu un gultas prieku pārcilāšanu.

4. «Dziesmu duelis» (TV3)

Relaksējošs tiem, kuriem apriebusies politika. Un interesei par mūziku nav nepieciešama muzikālā dzirde.

5. «De facto» (LTV)

Tā pati vecā svētdienas «Panorāma» ar nelielu plaģiāta piedevu no Edvīna Inkēna kādreizējā raidījuma «Nedēļa».

6. «Šeit un tagad» (LTV)

Raidījums tiem, kuri savu problēmu dēļ nav spējuši aizmigt. Iespējai saņemt padomu, ja pats līdz secinājumam nespēj nonākt, būtu gan jāatrod kāds labāks raidlaiks, piemēram, meksikāņu «ziepju operu» vietā.

7. «Prāta banka» (LNT)

Iespēja pārbaudīt savu redzesloku un uzzināt kaut ko jaunu.

8. «Pusķ govorjat!» (Baltijas 1. kanāls)

Andrejs Malahovs pievāc tik pilnu zāli savā šovā, ka raidījums kļūst ārkārtīgi dzīvīgs, bet temats — iztirzāts no visām pusēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu