Hitlera ideju turpinātāji pārvalda NLO!?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.freephoto1.com

NLO — neatpazīts lidojošs objekts, par ko ir izteiktas visdažādākās versijas — sākot ar to, ka ar NLO mūs «apciemo» tālu planētu iemītnieki, un beidzot ar — ka nekā tāda jau nemaz nav, tās esot tikai optiskas parādības atmosfērā. Vēl kāda populāra versija saistās ar to, ka NLO īstenībā neierodas no Kosmosa, bet atrodas tepat uz Zemes — planētas dzīlēs vai citās dimensijās. Mazāk populāra versija saistās ar to, ka NLO pārvalda vācieši, kuri mistiski pazuduši Otrā pasaules kara laikā, un viņu ideju turpinātāji.

Pelēki humanoīdi «nolaupa» sievieti

Viens no Kanādas laikrakstiem 1985. gadā ziņoja par kādas mājsaimnieces Ennes Stripas piedzīvojumu. Enne bija pazudusi, un viņas radinieki vērsās policijā, lai tā sāktu meklējumus.

Sieviete bija pazudusi uz divām nedēļām. Kādā naktī sieviete pati atgriezās mājās, taču no kurienes viņa uzradās, neviens neredzēja. Vairākas dienas Enne neko nespēja atcerēties un līdz ar to arī izskaidrot, kur bijusi.

Pēc kāda laika atmiņa atgriezās un misis Stripa izstāstīja, ka dienā, kad vīrs bijis darbā un bērni skolā, pēkšņi parādījušās divas pelēkas būtnes ar lielām izstieptām galvām un milzīgām acīm. Svešinieki paņēmuši viņu uz lidojošā kuģa, kas bija piezemējies mājas iekšējā pagalmā. Enne stāsta, ka kuģis izskatījies kā apaļš metālisks objekts, kas stāvējis dažus metrus virs zemes. No objekta izvirzījušās kāpnes, un gūstekne ar abiem pelēkajiem humanoīdiem ir kāpusi pa to augšup. Pelēkās būtnes kontaktējās ar sievieti ar domās izteiktām pavēlēm.

Kad Enne izkāpusi no lidaparāta, izrādījās, ka tas atrados milzīgā angārā. Viņu sagaidījuši militārās formās tērpti cilvēki, kuri, pēc sievietes apgalvojuma, runājuši vāciski. Enne no dokumentālajām filmām atcerējās, ka šādu formu Otrā pasaules kara laikā nēsājuši nacisti. Enne ievēroja, ka visu komandējuši cilvēki formās, bet pelēkās būtnes viņiem pakļāvušās. Sievieti veda pa gariem gaiteņiem, kamēr viņa nokļuva istabā, kas atgādināja laboratoriju. Parādījās baltā uzsvārcī tērpies cilvēks, kurš angļu valodā ar akcentu paziņoja, ka sievietei nenodarīs nekādu ļaunumu, tikai izdarīs analīzes un paņems olšūnu. Divu nedēļu laikā nozagtā atradās medicīniskajā laboratorijā, kur tika pakļauta dažādiem medicīniskiem pētījumiem. Misis Stripa neatceras, kā viņai izdevās nokļūt atpakaļ.

Ufologa sensacionālais slēdziens

Par šo Kanādas preses paziņojumu ieinteresējās pazīstamais amerikāņu ufologs Mels Kreigs. Viņš satikās ar abdukcijas upuri. Hipnozes stāvoklī sieviete spēja atcerēties vēl dažas detaļas. Ne reizes divu nedēļu laikā Enne neredzēja debesis — telpai nebija logu. Pēc tā Kreigs izteica sensacionālu slēdzienu: Ennu Stripu nolaupīja nacisti, kuri pēc Otrā pasaules kara bija izbēguši no soda. Viņi radījuši pazemes bāzi, varbūt pat ne vienu, kurā izstrādā augstvērtīgu kara tehniku. NLO, kas tiek redzēti dažādās zemeslodes vietās, ir lidaparāti, kas radīti šajās pazemes bāzēs. Kas saistās ar pelēkajām būtnēm, tad Kreigam ir divas versijas. Tie ir vai nu roboti, ko pazemes bāzēs radījuši nacisti, vai attālu galaktiku iedzīvotāji, kuri kaut kādu iemeslu dēļ ir apvienojušies ar nacistiem.

Starp ufologiem ir zināms vēl viens līdzīgs gadījums. 1961. gadā pelēki radījumi nolaupīja Bārniju Hilu. Šie svešinieki bija ļoti līdzīgi tiem, kuri aizveda Enni Stripu. Taču hipnozes seansa laikā Hils atcerējās, ka redzējis cilvēkus Otrā pasaules kara laika vācu formās. «Cilvēkam bija ļauna seja. Viņš izskatījās kā nacists. Viņa acis! Milzīgas cietsirdīgas acis!»— tā nozagtais stāstīja par personu, kura atradās vienā kompānijā ar pelēkajiem radījumiem.

Pazemē atrodas augsti attīstītas bāzes

Amerikāņu ufologs ir savācis daudz pierādījumus par labu tam, ka Kanādā eksistē nacistu pazemes bāzes. Ir zināms, ka pēc kara beigām sabiedrotajiem nebija nekādu ziņu par 250 tūkstošiem vāciešu. Pilnīgi iespējams, ka vācu zinātnieku un militāristu grupa ir glābusies bēgot, lai izmitinātos pazemes bāzēs, kur, izmantojot modernākās tehnoloģijas, varētu turpināt attīstīt tehniku.

Atsevišķās liecībās ir teikts par to, ka pazemes bāzes atrodas Kanādas tuksnešainajos apgabalos, kas atrodas aiz Polārā loka. Orientējoši tā varētu būt Prinča Patrika sala. Par labu šim pieņēmumam liecina fakts, ka 1944. gada 4. aprīlī angļu zemūdens kuģis pie Kanādas ziemeļu krastiem nogremdēja vācu zemūdeni U-859. Toreiz 47 ekipāžas locekļi gāja bojā, bet 20 izdzīvoja. Pēc 30  adiem viens no izdzīvojušajiem izstāstīja, ka uz zemūdenes atradās slepena dzīvsudraba krava. Bet dzīvsudrabs tiek izmantots atsevišķu aerokosmiskās degvielas veidu ražošanā.

Ir arī ziņas, ka milzīgas pazemes sistēmas atrodas ne tikai tuksnešainajos ziemeļu apgabalos, bet arī zem pietiekami lielām kanādiešu pilsētām, tādām kā Makmari, Vaithorsa, Dousona un citām.

Lai radītu un iekārtotu pazemes bāzes, savulaik bija vajadzīgi milzīgi līdzekļi, kurus nodrošināja nacistu partija. Vēlāk dažādās valstīs, lielākoties Ziemeļamerikā, tika radītas finanšu un ražošanas organizācijas, kas daļu no ienākumiem nodod pazemes bāzu uzturēšanai. Noteikti, ka pazemes iedzīvotājiem virszemē ir savi emisāri, kuri realizē viņu intereses dzīvē. Pēc Kreiga aprēķiniem, no pasaules ekonomikas balansa ik pārgadu bez vēsts pazūd 2,5 triljoni dolāru.

11. septembra notikumi — nacistu darbs

Protams, ka nacistu mērķis ir iegūt kundzību pār pasauli. Viņi vēlas izprovocēt trešo pasaules karu. Kad sāksies karš un ekonomiskā krīze, fašisti plāno iegūt varu un radīt jaunu pasaules kārtību, kuru pārvaldīs trešais reihs. Nacistu aģenti strādā daudzās valstīs un starptautiskās organizācijās. Jo vairāk valstis un tautas tiks iekļautas trešajā pasaules karā, jo vieglāk viņiem būs iekarot kundzību pār pasauli, izmantojot pazemes bāzēs radīto kara tehniku, kas pārsniedz pasaules sasniegumus šajā jomā.

Nacisti ilgu laiku lika cerības uz kapitālistisko Rietumu un komunistisko Austrumu pretrunām. Taču pēc Padomju Savienības sabrukšanas situācija pasaulē mainījās. Tagad tiek liktas cerības uz to, ka nabadzīgie Dienvidi sāks cīņu pret ievērojami pārtikušajiem Ziemeļiem. 11. septembra notikumi ASV nav nejaušība, bet mēģinājums radīt plaisu starp musulmaņu un kristiešu pasaulēm. Tāpat arī notikumi Tuvajos Austrumos un karš starp Palestīnu un Izraēlu ir posmi šajā ķēde. Ufologs Kreigs uzskata, ka daudzus nacionālus konfliktus un teroristiskus aktus ir izprovocējuši nacistu aģenti. No aculiecinieku stāstījumiem izriet, ka NLO, ko nacisti radījuši savās pazemes ražotnēs, ir aprīkoti ar milzīgām iespējām un cilvēcei paredzētajā cīņā būs grūti stāties pretī fašistiem.

Cita versija — citplanētieši izmanto nacistus

Kas saistās ar pelēkajiem radījumiem jeb citplanētiešiem, iespējams, ka nacisti viņus ir radījuši kā karavīrus, kuri cīnīsies pret cilvēci tajā laikā, ko viņu saimnieki plāno nosēdēt savos pazemes slēpņos. Pēc visa spriežot, šīs būtnes nespēj vairoties dabiskā ceļā. Nav noslēpums, ka no daudziem cilvēkiem, kuri tika pakļauti abdukcijai, tika paņemta sperma un olšūnas. Iespējams, ka pelēkie cilvēki ir mutanti, kas radīti fašistu laboratorijās, bet eksperimenti to radīšanai ir veikti vēl koncentrācijas nometnēs.

Ja pelēkie radījumi ir īsti citplanētieši, kuri atlidojuši uz Zemi no citām galaktikām, tad var pieņemt, ka viņi izvēlējušies mūsu planētu kā derīgu dzīvei, un tāpēc grib izmantot fašistus, lai atbrīvotu Zemi no cilvēkiem.

Mela Kreiga dosjē ir vairākas intervijas ar cilvēkiem, kuri tika pakļauti abdukcijai un kuri apgalvo, ka atradušies kaut kādās pazemes bāzēs, kur satikuši cilvēkus militārās formās, kas atgādinot nacistu formu. Turklāt šie cilvēki runājuši vāciski.

Meks Kreigs raksta grāmatu, lai visu informāciju, kas ir viņa rīcībā, nodotu atklātībai. Tādā veidā būšot pievērsta sabiedrības uzmanība tam, ka cilvēcei draud briesmas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu