<i>Ladybird</i> nekļūs par Tatjanu Ždanoku

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kristīne Kičigina

Latvijas seksīgākā dziedātāja Ladybird nekļūs par Tatjanu Ždanoku. Lai gan varēja...

«Esmu brīva un laimīga! Neesmu gatava nopietnām attiecībām, esmu ļoti aizņemta, īpaši piektdienu un sestdienu vakaros. Man nepatīk neuzticēšanās un mūžīgā atskaitīšanās — kur tu esi, ko tu dari? Tas traucē strādāt,» stāsta Ladybird, kas aprīlī pārtrauca attiecības ar «Om Cafe» īpašnieku Ati Ždanoku, ar kuru draudzējās astoņus mēnešus. Par šķiršanās iemeslu viņa min raksturu nesaderību.

Pašlaik dziedātāja ir brīva un koncentrējas uz karjeru. Nesen viņa parakstījusi līgumu ar Zviedrijas kosmētikas firmu «Oriflame» un kļuvusi par kompānijas nākamā gada katalogu seju. Septembrī Ladybird viesojās Zviedrijā un visu dienu — no agra rīta līdz vēlam vakaram — piedalījās fotosesijā. Viņai no šīs fotografēšanās finansiāla labuma nebūs, vienīgi varēs izvēlēties sev kaut ko no «Oriflame» kosmētikas. Pēc «Platform Records» producenta Agra Semēvica teiktā, «Oriflame» sponsorēja Ladybird jauno albumu un videoklipu. Semēvics līgumā minēto summu nevēlējās atklāt, piebilstot, ka tie nav ne pieci, ne simt tūkstoši latu.

Producents «Vakara Ziņām» apgalvoja, ka Daces?— tā Ladybird sauc draugi un kolēģi — radošo darbību šķiršanās no Ata Ždanoka neesot ietekmējusi. «Viņa ir jauna meitene; kāda starpība: ir čalis vai nav? Dacei privātā dzīve nekad nav traucējusi darbam. Mēs pat esam kopīgi jokojuši par to, ka, ja viņa būtu apprecējusies ar Ati, tad Latvijā būtu otra Tatjana Ždanoka, jo Ladybird īstais vārds ir Tatjana Šihmuratova.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu