Biļetes uz mūziklu «Vestsaidas stāsts» kļūs dārgākas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pasaulslavenā Brodvejas mūzikla «Vestsaidas stāsts» latviešu iestudējuma producents «BT 1 Music» informē, ka, tuvojoties pirmizrādei, no 1. novembra tiks paaugstinātas ieejas biļešu cenas uz mūzikla izrādēm.

Biļetes visās cenu grupās kļūs vidēji par 10 procentiem dārgākas. Līdz 1. novembrim biļetes uz «Vestsaidas stāstu» ir nopērkamas par līdzšinējo cenu — no 4 līdz 20 latiem. Joprojām nopērkamas arī VIP ieejas kartes par 40 latiem, kuras to īpašniekiem garantē labākās sēdvietas zālē vai skatītāju tribīnēs, ļauj izmantot īpašu VIP autostāvvietu, ieeju, garderobi un kafejnīcu.

Jau informējām, ka no 15. līdz 26. novembrim Ķīpsalas hallē notiks deviņas mūzikla «Vestsaidas stāsts» izrādes latviešu valodā.

Mūzikla režisors ir pieredzējušais Ivo Ēnsalu (Igaunija), muzikālais vadītājs un diriģents ir Normunds Vaicis, horeogrāfs — Alberts Kivlenieks, bet par skatuves iekārtojumu rūpējas scenogrāfs Aigars Ozoliņš. Gan Latvijā, gan ārzemēs augsti novērtētais Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris skatītājiem atskaņos komponista Leonarda Bernsteina fantastisko mūziku, savukārt īpašu graciozitāti uz skatuves notiekošajam radīs profesionāla dejotāju grupa 24 cilvēku sastāvā.

«Vestsaidas stāsts» ir viens no slavenākajiem mūzikliem pasaulē — spēcīgs un emocionāls klasiskā amerikāņu mūzikla šedevrs, kas savā tiešumā uzrunā skatītājus visā pasaulē. Tam mūziku komponējis Leonards Bernsteins, libreta autors — Arturs Lorents, dziesmu tekstu autors — Stīvens Sondheims. Mūzikls savu pirmizrādi piedzīvoja 1957. gada 26. septembrī «Winter Garden Theater» Brodvejā Ņujorkā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu