«Cosmos» iesildīs «A-ha» un ierakstīs kopīgu dziesmu ar «Bratja Grimm»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pēc uzvaras konkursā «Jaunais vilnis 2004», kā arī regulārām un mērķtiecīgām iekarošanas misijām vokālā grupa «Cosmos» Krievijas un Ukrainas plašajās mūzikas ārēs ieguvusi stabilas pozīcijas.

Grupa «Cosmos» tiek augstu vērtēta kā starp mūziķiem, tā arī mūzikas klausītājiem un tiek uzskatīta par vienu no profesionālākajiem un interesantākajiem jaunajiem mūzikas projektiem. Tādēļ novembrī grupa ir aicināta «iesildīt» leģendārās norvēģu grupas «A-ha» koncertu Sanktpēterburgā, kā arī ierakstīt kopīgu dziesmu ar šābrīža Krievijas kulta grupu «Братья Гримм».

www.liveinternet.ru/users/vocal_group_cosmos/

Grupu «Cosmos» sava Sanktpēterburgas 10. novembra koncerta iesildīšanai izvēlējās paši leģendārās norvēģu grupas «A-ha» dalībnieki. Viņi augstu novērtēja grupas audio un video ierakstus un nenoliedza iespēju nākotnē sadarboties ar «Cosmos» a cappella žanrā.

Laba draudzība «Cosmos» puikām izveidojusies ar vairākiem Krievijas māksliniekiem, piemēram, ar «Дискотека Авария» un Dimu Bilanu, bet vairāk nekā tikai laba draudzība turpmāk saistīs «Cosmos» un grupu «Братья Гримм». «Ar abiem rudmatainajiem brāļiem iepazināmies Maskavā un uzreiz atradām kopīgu valodu. Ārkārtīgi patīkami, ka Krievijas populārajā mūzikā, kas, kā zināms, neslimo ar inteliģences pārbagātību, ir arī muzikāli izglītoti un inteliģenti cilvēki. Abi brāļi ir muzikāli skolojušies tāpat kā mēs, tāpēc arī humors mums ir stipri līdzīgs,» stāsta Andris Sējāns.

«Cosmos» un rudmatainie brāļi kopīgi ieskaņos a cappella versiju «Brāļu Gimmu» dziesmai «Пчела» no viņu otrā albuma. Šī dziesma tiks izdota Krievijā kā singls un, iespējams, arī kā videoklips. Ar vairākām mūzikas ierakstu kompānijām tiek virpinātas arī sarunas par pašu «Cosmos» solodisku izdošanu Krievijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu