Naumova pēc kāzām noslēgusi laulības līgumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/A.Strokins

Pagājušajā nedēļā — pusotru mēnesi pēc kāzām — dziedātāja Marija Naumova-Bullīta un viņas vīrs uzņēmējs Raitis Bullīts reģistrējuši laulāto mantisko attiecību līgumu par visas mantas šķirtību, ziņo «Privātā Dzīve».

Raitim Bullītam, atbilstoši «Lursoft» datiem, pieder daļas vairākos uzņēmumos, ieskaitot a/s «Aizkraukles banka», a/s «Latvijas Tirdzniecības centrs» u. c. Jau ziņots, ka dažas dienas pirms kāzām Valsts ieņēmumu dienests uzņēmējam uzlika liegumu brīvi rīkoties ar viņam piederošo zemi Aizkraukles rajonā, bet viņa īpašumam Engurē arests tika uzlikts jau pirms pāris gadiem.

Savukārt Marija Naumova-Bullīta, pēc «Lursoft» datiem, ir koncertu un izrāžu organizatorkompānijas «Sinkopa» līdzīpašniece un «MarieN Studio» dibinātāja.

Saskaņā ar līgumu katrs laulātais ne tikai patur viņam pirms laulības piederējušo mantu, bet arī laulības laikā var mantu iegūt, lietot un rīkoties ar to neatkarīgi no otra laulātā. Raitis Bullīts žurnālam «Privātā Dzīve» pastāstījis, ka tas ir standartlīgums un viņi gribējuši vienkārši sakārtot lietas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu