Kavalli nepazīst Kirkorovu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no arhīva

«Nē, es nepazīstu šo dāmu!» — tā, vaicāts par pazīšanos ar Filipu Kirkorovu, preses konferencē Kijevā teica pasaulslavenais modes dizainers Roberto Kavalli.

Roberto Kavalli tikko viesojās Kijevā, kur par vairākiem miljoniem dolāru piekritis piedalīties skaistumkonkursa «Mis Eiropa» žūrijā. Preses konferencē gan tika runāts ne vien par skaistumkonkursu, bet arī par modes mākslinieka radošo karjeru. Kad tika pieminēts skandalozi slavenā dziedātāja Filipa Kirkorova vārds, kas jau vairākus gadus ir Roberto Kavalli «seja» Krievijā un neprātīgi lepojas, ka personīgi pazīst slaveno dizaineru, Roberto Kavalli izbrīnā iepleta acis un tikai itāliešiem raksturīgā manierē iesaucās: «Kas viņa ir? Es nepazīstu šo dāmu!»

Žurnālistus pārņēmusi smieklu lēkme, un dizainers vēl vairāk izbrīnījās — viņš nesaprata, ko tik smieklīgu pateicis... Kad viņam paskaidroja, ka Kirkorovs ir ļoti populārs Krievijas estrādes mākslinieks, Kavalli tik atmetis ar roku un teicis: «Vienalga viņu nepazīstu, neesam pazīstami.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu