Rīsa Viterspūna šķiras

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Otrdien pēc septiņiem šķietami laimīgas laulības gadiem Rīsa Viterspūna un Raiens Filips paziņoja par šķiršanos. Aprindās klīst runas, ka šķiršanās iemesls ir Raiena aizraušanās ar 24 gadus veco austrāliešu aktrisi Ebiju Kornišu.

Žurnālam «US Weekly» kāda labi informēta persona pastāstīja: «Raiens šo faktu apstiprināja, sakot, ka laulībai ir pienākušas beigas. Rīsai nebija izvēles.»

32 gadus vecais aktieris ar Ebiju iepazinās filmas «Stop Loss» filmēšanas laikā Teksasā, kur ātri vien viņiem izveidojās tuvas attiecības. Pļāpīgi kolēģi tabloīdiem pastāstījuši, ka pāris savas kaislīgās attiecības nav centies slēpt. «Raiens nemaz nemēģināja slēpt, ka ir aizrāvies ar savu ekrāna partneri. Raiens un Ebija ne tikai kopīgi apmeklēja suši restorānus, bet arī vairākas reizes redzēti kopā iznākam no viņa apartamentiem.»

Rīsa Viterspūna un Raiens Filips pēdējo reizi kopā tika redzēti pirms pāris nedēļām Ņujorkā, kur abi apmeklēja Raiena jaunās filmas «Flags of Our Fathers» pirmizrādi. Kā novēroja aculiecinieki, laulātie draugi nepārtraukti strīdējušies. Tās pašas dienas vakarā Rīsa vīra datorā atradusi kompromitējošas un pikantas e-pasta vēstules.

Tabloīdi ziņo, ka Rīsa ir sazinājusies ar slavenību šķiršanās lietu advokātu, kura pakalpojumus jau izmantojušas gan Dženifera Enistone, gan Līsa Marija Preslija.

Ebijas Kornišas preses pārstāvis noliedz aktrises saistību ar Viterspūnas un Filipa šķiršanās lietu, to pašu dara arī abu laulāto preses pārstāvis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu