«Morning After» atgriežas topos un svin dzimšanas dienu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šovakar grupa «Morning After» jau tradicionāli svinēs dzimšanas dienu savās otrajās mājās LMA Studentu klubā.

«Studentu klubs ir īpašs ar savu auru un gaisotni, kas tajā valda, un tieši mūsu dzimšanas dienas apmeklēšana daudziem Studentu kluba cienītājiem ir kļuvusi par tradīciju,» ir pārliecināta grupas soliste Agate. Tā ir vieta, kur satiekas jaunās latviešu grupas, pārstāvot ļoti dažādus stilus — sākot ar «Indygo» alternatīvo roku, «ēnu» britpopu, «Gain Fast» vokāli instrumentālo mūziku, «Post Markas» latviešu roku un beidzot ar «Morning After» funk improvizācijām.

Šajā vakarā varēs dzirdēt minētos Studentu kluba pastāvīgos māksliniekus, sākot jau no plkst. 23.00. «Morning After» parūpēsies par dzimšanas dienas torti, labu mūziku un dejām līdz rītam. Tā kā grupa sākusi filmēt dziesmas «Lido» videoklipu, pasākumā tiks demonstrēts neliels ieskats par filmēšanas procesa aizkulisēm. Klips top sadarbībā ar Sanktpēterburgas režisori Žannu Kuzmovu, kas atgriezusies Latvijā, lai filmētu mūzikas videoklipu un piedalītos arī citos televīzijas projektos kā režisore un scenāriju autore. Patlaban joprojām noris aktīvs filmēšanas process.

«Morning After» parūpējusies arī par dzimšanas dienas dāvanu saviem klausītājiem, atgriežoties «Radio SWH» TOP 40 un «Fit FM» TOP 5 ar jauno dziesmu «Lido». Pirms gada «Morning After» pirmo reizi nokļuva dziesmu sarakstos ar dziesmu «Saucu tevi», kas vēlāk guva atzinību konkursā «Stage Number One 2006» kā labākā gada dziesma jauno grupu konkurencē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu