Brigmanis: vāki biezi, tātad valdībai būs ilgs mūžs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Koalīcijas partiju — Tautas partijas (TP), Zaļo un zemnieku savienības (ZZS), Latvijas Pirmās partijas un «Latvijas ceļa» apvienības (LPP/LC), kā arī «Tēvzemei un Brīvībai»/LNNK (TB/LNNK) — pārstāvji otrdienas pēcpusdienā parakstīja kopīgi izstrādāto valdības deklarāciju un koalīcijas līgumu.

Pēc dokumentu parakstīšanas katra partija saņēma pa eksemplāram. Saņemot savu eksemplāru, ZZS frakcijas vadītājs Augusts Brigmanis teica: «Vāki biezi, tātad valdībai būs ilgs mūžs.»

«Esam parakstījuši koalīcijas sadarbības līgumu un valdības deklarāciju, tātad — esam vienojušies par jauno valdību,» pēc dokumentu parakstīšanas sacīja premjera amata kandidāts Aigars Kalvītis.

Pēc dokumentu parakstīšanas notika kopīga fotografēšanās, kurā piedalījās Aigars Kalvītis, Atis Slakteris un Uldis Sesks (TP), Augusts Brigmanis, Aivars Lembergs un Indulis Emsis (ZZS), Ainārs Šlesers, Ivars Godmanis un Vitālijs Aizbalts (LPP/LC), Māris Grīnblats un Jurijs Strods (TB/LNNK).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu