Gustavo, R-vis un DJ Monstrs dodas turnejā «Čiki Briki pa Dzimteni»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

Pēc daudzu mēnešu gatavošanās Gustavo, R-vis un DJ Monstrs dodas turnejā ar nosaukumu «Čiki Briki pa Dzimteni».

Novembra beigās un decembra sākumā septiņās Latvijas pilsētās notiks Gustavo, R-vja un DJ Monstra apvienotie koncerti.

www.bilesuparadize.lv

Turnejas inspirētājs Gustavo stāsta: «Mēs ilgu laiku esam taupījušies ar koncertiem, lai tagad varētu pārsteigt cilvēkus. Gribam vienu reizi par visām uztaisīt kārtīgu bliezienu. Koncertos būs daudz viesu un pārsteigumu, daudz dziesmu — gan zināmu, gan pavisam jaunu.»

«Manā skatījumā koncertu par augstvērtīgu varam saukt tikai tad, ja izdodas vienotā veselumā apvienot visas svarīgās detaļas — izpildījumu, gaismas, skaņu, video un skatuvi. Tieši to mēs cenšamies panākt, gatavojot savus koncertus, un tāpat darīt mudinām arī Gustavo, R-vi un DJ Monstru, veidojot viņu turneju,» stāsta režisors Kaspars Roga.

«Pēc «Prāta vētras» 2005. gada tūres Gustavo tūre mums ir jauns izaicinājums, jo tās režisors atkal ir Kaspars Roga. Realizēt viņa trakās idejas ir sarežģīti, bet interesanti, tāpat kā strādāt ar Gustavo, kura kvalitātes kritēriji ir augsti, un tas liek domāt, ka gaidāms lielisks rezultāts, par ko varēs pārliecināties tie, kas paspēs iegādāties biļetes,» saka turnejas producents Mārcis Gulbis.

Turnejas atklāšanas koncerts notiks 23. novembrī «Sapņu fabrikā» Rīgā. Tālāk tā turpināsies jau 24. novembrī Jēkabpils tautas namā, bet 1. decembrī «Čiki Briki pa Dzimteni» viesosies Valmieras «Multiklubā». 2. decembrī turnejas koncerts paredzēts Cēsu kultūras centrā, 6. decembrī — Jelgavā klubā «Jelgavas baltie krekli», 8. decembrī — Liepājas klubā «Fontaine Palace», bet 9. decembrī turneja noslēgsies Ventspils kultūras namā «Jūras vārti».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu