Kortnija Lova: mana dzimumdzīve skaidrā ir nožēlojama

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: poster.net

Dzīve skaidrā esot sagrāvusi amerikāņu mūziķes Kortnijas Lovas dzimumdzīvi, raksta «Contactmusic».

42 gadus vecā dziedātāja un grupas «Nirvana» līdera Kurta Kobeina atraitne atzinās, ka kopš atteikšanās no alkohola un narkotikām viņai vairs neesot bijušas vienas nakts attiecības.

«Vienīgā atturības problēma ir, ka uzreiz pagaist neizvēlīgums,» viņa sacīja. «Kad tu neesi skaidrā, ir daudz vieglāk sevi pārliecināt, ka esi iemīlējusies. Tagad vairs man nav vesels baseins vīriešu. Drīzāk to varētu saukt par virpuļvannu vai pat vienkārši par ūdens spaini.»

Lova, kam no attiecībām ar Kobeinu ir 14 gadu veca meita Frensisa Bīna, sūdzējās, ka viņas mīlas dzīve ir ļoti nomācoša, tāpēc viņa apsver iespēju kļūt par lesbieti. «Man patlaban nav partnera. Es vēl nekad neesmu tik ilgi bijusi bez drauga. Man patīk, kad esmu iemīlējusies. Es vēlētos kaut varētu būt kopā ar lesbietēm, bet man sejā rakstīts, [ka es neesmu lesbiete]. Man bijušas ļoti daudzas apsēstību izraisošas attiecības. Esmu bijusi iemīlējusies līdz ausīm,» esot teikusi dziedātāja.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu