Uz pirmo sēdi sanāk jaunā valdība

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Trešdien uz pirmo sēdi sanāk otrdien ievēlētā premjera Aigara Kalvīša (Tautas partija) veidotā jaunā valdība. Pirmajā sēdē uzrunu teiks ne tikai premjers, bet arī Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga. Pēc svinīgās sēdes notiks tradicionālā fotografēšanās.

Ne tikai Kalvītis, bet arī vairāki ministri saglabās līdzšinējo amatu. Tā savā amatā paliek ārlietu ministrs Artis Pabriks, veselības ministrs Gundars Bērziņš, aizsardzības ministrs Atis Slakteris, finanšu ministrs Oskars Spurdziņš, bērnu un ģimenes lietu ministrs Ainars Baštiks, īpašu uzdevumu ministre elektroniskās pārvaldes lietās Ina Gudele, kultūras ministre Helēna Demakova, izglītības un zinātnes ministre Baiba Rivža, zemkopības ministrs Mārtiņš Roze, vides ministrs Raimonds Vējonis un labklājības ministre Dagnija Staķe. Līdzšinējais ekonomikas ministrs Aigars Štokenbergs nu būs reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs.

Ekonomikas ministrs būs Jurijs Strods, tieslietu ministrs — Gaidis Bērziņš, iekšlietu ministrs — Ivars Godmanis, īpašu uzdevumu ministrs Eiropas Savienības finanšu pārvaldes lietās — Normunds Broks, satiksmes ministrs — Ainārs Šlesers, bet īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās — Oskars Kastēns.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu